Hoşgeldiniz  

FLAŞ UYARI! MEZİTLİ SANAYİ SİTESİ DÜKKAN BAŞVURULARI CUMA GÜNÜ BİTİYOR…

admin | 04 Mart 2020 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli’ye kurulması planlanan yeni sanayi sitesi için dükkan alım ön kayıtlarının 6 Mart Cuma günü sona ereceği bildirildi.

Mezitli’ye kurulması planlanan yeni sanayi sitesi için hazırlıklar son aşamaya gelirken, Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel’den Mezitli esnaflarına önemli bir uyarı geldi.

Başkan Önel, “S.S. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifimizin dükkan alım ön kayıtları 6 Mart Cuma günü sona erecektir. Kayıt yaptırmak isteyen sanayici esnaflarımızın cuma gününe kadar sanayi sitesi kooperatifimize müracaat etmeleri gerekmektedir” uyarısında bulundu.

Meiztli’ye kurulacak olan yeni sanayi sitesi için büyük çaba harcayan Bünyamin Önel’in girişimleriyle başta Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere çok sayıda sivil toplum örgütü ile iş dünyasından önemli isimler ve siyasetçiler Mezitli’de yeni bir sanayi sitesinin ihtiyaç olduğu ve projenin hayata geçirilmesi konusunda görüşlerini dile getirmişti. Sanayi Sitesi’nin kurulacak olması Mezitli esnafından da büyük destek görmüş, kurulacak olan yeni sanayi sitesine önemli derecede başvuru yapılmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle