Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… MERSİN BÜYÜKŞEHİR GENEL SEKRETERİ İSTİFA ETTİ!

admin | 21 Ocak 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde haraketli saatler yaşanıyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Müfit Bayram’ın istifa dilekçesini Başkan Vahap Seçer’e sunduğu ve kararı beklemeden izne ayrıldığı öne sürüldü. Yine Genel Sekreter Yardımcılarına da Başkan Seçer tarafından yeni “ayar” çekildiği iddiası kent gündemini salladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi üst yönetimine bomba düştü. Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Müfit Bayram’ın derin görüş ayrılıkları yaşadıkları iddiasıyla CHP’li Başkan Vahap Seçer’e istifasını sunduğu öne sürüldü. Seçer’in istifa mektubuna cevabını beklemeden de Bayram’ın izne ayrıldığı ve kararının kesin olduğu iddiası Mersin’i salladı.

GENEL SEKRETER YARDIMCILARINDA YENİ DÜZEN

Bayram’ın istifa iddialarının ardından Genel Sekreter Yardımcılarında da hareket dikkat çekti. Genel Sekreter olmadığında görevi vekaleten yürüten Hasan Gökbel’in yerine Vahap Seçer’in bu sefer diğer Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok’a bu görevi vermesi farklı yorumlara yol açtı.

Yine Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’e bağlı birim olan Mali Hizmetler ve Personel Hizmetlerinin de Gökbel’den alındığı bildirildi. Gökbel’in yetki alanının daraltılması da Büyükşehir Belediyesi’nde şok yarattı.

Büyükşehir’e yakın kaynaklar, Olcay Tok’un vekaleten yürüttüğü Genel Sekreterlik’te asil göreve getirileceğini iddia etti. Yine kaynaklar, Olcay Tok’un Genel Sekreter olması durumunda Strateji Planlama Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in veya Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ali Rıza Özdemir’in Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilebileceğini Taş Bina koridorlarında konuşulduğunu dile getirdi.

DAİRE BAŞKANLARI DA HEDEFTE

Yaklaşık 1 haftadır Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlarında değişiklik yapılacağı konuşuluyordu. Genel Sekreter Ahmet Müfit Bayram’ın istifasının ardından 10’a yakın daire başkanının bu hafta içi değişeceği iddia edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle