Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA, FLAŞ TRANSFERLE ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜ… DEVA PARTİSİ MERSİN’DE TEŞKİLATLANMAYI CHP’LİLERLE YAPACAK!

admin | 16 Haziran 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Ali Babacan’ın DEVA Partisi’nde Mersin iddiaları kamuoyuna bomba gibi düştü.

Mersin teşkilatlanması için AK Parti kökenlilerinin yanı sıra CHP’li isimlerle de görüşüldüğü iddiası Mersin kulislerini salladı.

CHP Mersin’in 2007 milletvekilliği seçimlerinde aday listesinde yer alan Göz Doktoru Oğuz Fidan’ın isminin DEVA Partisi ile anılmaya başlanması, gözleri bir anda yeni kurulan partiye çevirdi. Ankara’da yaşayan Anamurlu Göz Doktoru Oğuz Fidan, son olarak 7 Haziran seçimleri öncesinde listeden istifa eden 4. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Baysan’ın yeri için Genel Merkez görüşmelerinin yaptığı isim olarak öne çıkmıştı.

Oğuz Fidan’ın DEVA Partisiyle anılmasına sebep de son günlerde yaşanılan flaş transferde gözlendi. Fidan’ın, Babacan’a yakınlığıyla bilinen eski ANAP Milletvekili Abdulbaki Erdoğmuş’un sahibi olduğu Sivil Siyaset Hareketi’nin resmi internet sitesinde köşe yazıları yazmaya başlamasıyla bu transfer de ete kemiğe bürünmüş oldu.

DEVA Partisi’ne yakın kaynaklar, Oğuz Fidan gibi CHP kökenli isimlerle Mersin Milletvekili listelerinde yer alacaklarını öne sürdü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle