Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA: CHP, MİLLİYETÇİ-MUHAFAZAKAR İŞÇİLERE ZULÜM İÇİN HDP’Yİ GÖREVLENDİRDİ

admin | 18 Temmuz 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinde Mersin’i HDP’nin desteğiyle kazanan CHP’li Vahap Seçer, göreve gelir gelmez önceki dönemde işe alınan milliyetçi muhafazakar işçileri performans düşüklüğü bahanesiyle işten çıkarmaya başlamıştı. İşten çıkaramadıklarına da adeta zulmeden CHP’li yönetim hakkında işten çıkarılan işçilerden flaş iddia geldi.

CHP’nin işçilere yapılacak baskı için HDP’yi görevlendirdiği iddiası kulisleri salladı.

Yeni Şafak Gazetesi’ne konuşan belediye işçileri Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nın başına getirilen kayyum atanan Akdeniz Belediyesi’nde dönemin Başkan Yardımcısı ve 2014 seçimlerinde BDP Toroslar Belediye Başkan Adayı olan Bedrettin Gündeş ve bir başka HDP’li isim olan Makine İkmal ve Onarım Dairesi Başkanı Sabahat Aslan’ın zulmüne maruz kaldıklarını açık açık söyledi. Bu açıklamanın üzerine gözler bu iki isme çevrildi.

GÜNDEŞ’İN YER ALDIĞI KURUMLARA YA KAYYUM ATANDI YA DA KAPATILDI!

Terör bağlantısı şüphesiyle KHK ile kapatılan Yoksullukla Mücadele ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (NarDer) Başkanlığını da yürüten Bedrettin Gündeş, teröre verilen destek dolayısıyla kayyum atanan Fazıl Türk başkanlığındaki Akdeniz Belediyesi’nde Başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.

1980’li yıllarda Halkın Kurtuluşu Ordusu terör örgütü üyeliğinden 4 yıl hapis cezasına çarptırılan Gündeş, 2014 yerel seçimlerinde o zaman ki adı BDP olan HDP’nin Toroslar Belediye Başkan Adayı olmuştu.

ASLAN’LA İLGİLİ İDDİALAR DAHA DA VAHİM: AZILI ERDOĞAN DÜŞMANI, AK PARTİLİLERE EZİYET EDİYOR, HDP’Lİ VE DHKP-C SEMPATİZANI!

Yeni Şafak’a konuşan belediye çalışanları kendilerine mobbing uygulayan bir diğer HDP’li isim olarak Makine İkmal ve Onarım Dairesi Başkanı Sabahat Aslan’ı göstermesi şok yarattı.

Mersin’e yapılan hemen her yatırıma karşı çıkan çevre örgütü MERÇED’in Başkanlığını yürüten Aslan, bir dönem de Nükleer Karşıtları Dönem sözcülüğünü üstlenmesiyle dikkat çekmişti.

Sabahat Aslan hakkında bir şok iddia da Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’ndan gelmişti. Ramoğlu, Aslan’ı AK Partililere işkence etmekle, DHKP-C sempatizanlığıyla ve azılı bir Erdoğan düşmanlığıyla itham etmişti.

Kaynak: Yeni Şafak

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle