Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… ULUSLARARASI MERSİN MARATONU ERTELENDİ!

admin | 13 Mart 2020 | Gündem, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Oturumunda koronavirüs çalışmaları hakkında bilgi veren CHP’li Vahap Seçer, bu kapsamında alınan önlemler dahilinde Uluslararası Mersin Maratonu’nun ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Türkiye’de de 2 kişinin tedavisine başlanan ve ölümcül tehlikesi bulunan koronavirüs, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart Ayı 2. Olağan Oturumunda da gündem oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüsün yayılmasını önleyici çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendiren CHP’li Vahap Seçer, etkinliklerin de önlemler kapsamında iptal ettiğini duyurdu.

EKİM AYINA ERTELENDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP’li Vahap Seçer, “Bu kapsamda 20-22 Mart tarihinde yapılması planlanan Uluslararası Mersin Maratonu ertelendi. Muhtemelen Ekim ayında gerçekleştirilecek. Federasyonla görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Bugün itibariyle maratona katılım başvuruları hakkında konuşan CHP’li Seçer, “Aslında yoğun bir katılım başvurusu olmuştu. 42 kilometrelik parkur için 209 sporcu, 10 kilometrelik parkur için 804 sporcu, 5 kilometrelik halk koşusu için 150 bin 646 Mersinli müracaat etmişti. Hem sporcularımızın hem vatandaşlarımızın müracaatları bakidir. Ekim ayında gerçekleştireceğiz inşallah diye konuştu.

Seçer, Büyükşehir’in diğer kültürel etkinliklerinin de Mart-Nisan ayı içerisinde ertelendiğini duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle