Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… OLCAY TOK GENEL SEKRETERLİĞE ASALETEN ATANIYOR

admin | 22 Ocak 2020 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi üst yönetiminde yaşanan depremin artçıları sürüyor. Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok’un, istifasını veren Genel Sekreter Ahmet Müfit Bayram’ın yerine asaleten atanması için evraklarının İçişleri Bakanlığı’na verilmek üzere hazırlandığı öne sürüldü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde dün öğlen saatlerinde yaşanan atama ve görevden alma trafiği bugün de devam ediyor. Dün öğleden sonra CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le anlaşmazlık yaşaması üzerine Genel Sekreter Ahmet Müfit Bayram, istifa dilekçesini vererek Seçer’in kararını beklemeden izne ayrılmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı seçer tarafından da Genel Sekreterliğe vekaleten Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok atanmıştı.

FLAŞ İDDİA: SEÇER’DEN BAKANLIK ONAY İÇİN “EVRAKLARI HAZIRLAYIN” TALİMATI!

Büyükşehir’e yakın kaynaklar, Olcay Tok’a verilen vekil görevin asil göreve çevrileceğini öne sürmesinin ardından Büyükşehir’de kaynakları doğrulayan flaş gelişme yaşandı. Genel Sekreterlik asil ataması için İçişleri Bakanlığı onayı gerektiğinden, Vahap Seçer’in talimat vererek Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok’un Bakanlığa asil olarak bildirilmesi için talimat verdiği iddiası Mersin’e bomba gibi düştü.

Böylelikle Olcay Tok’un asaleten Genel Sekreterlik görevini yürütmesi için son onayın İçişleri Bakanlığı’na bırakılmasıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde “ikinci adam Olcay Tok” dönemi de resmen başlamış olacak

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle