Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… MHP MERSİN’DE ALİCAN ÖZBAYRAK ÇEKİLDİ

admin | 23 Eylül 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

1 Ekim’de il kongresini gerçekleştirecek olan MHP Mersin’de daha önce il başkan adaylığını açıklayan Alican Özbayrak, bugün yaptığı açıklamanın ardından adaylıktan çekildiğini duyurdu.

MHP Mersin’de 1 Ekim’de gerçekleştirilecek kongre öncesinde mevcut il başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, ilçe kongrelerinde ilçe başkanı seçilen isimlerle Ankara’ya çıkarma yapmıştı. 13 ilçe başkanıyla birlikte MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Gölgeli, Bahçeli’yi kongreye davet etmişti.

 

Bu ziyaretten birkaç gün sonra da diğer il başkan adayı Alican Özbayrak adaylıktan çekildiğini duyurdu. Kendine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Özbayrak, “Siyasi hayatım boyunca sevgi ve saygı dışında kimsenin adamı konumunda olmadım. Doğru bildiğim her şeyi yaptım. İnsan hata yapabilir, hatalarım da olmuştur. Onların hesabını kime vereceğimi biliyorum ve onu da yaptım. Siyaset yürekli insanların işidir. Korkaklarla acizlerle yol yürünmez. Başarı yarışıp kazanmak ter dökmek mücadele etmekle olur. Ayak oyunları iftira tezgah aciz insanların korkakların işidir” dedi.

 

Tüm dava arkadaşlarına seslenen Özbayrak, “Benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan veya yapmayan bu kutlu davanın emektarları sizler benim için asıl değersiniz. Hepinizden Yüce Rabbim razı olsun. Bir süredir gündemde olan MHP il başkanlığı adaylığım gelişen bazı hadiseler sebebiyle altını çizerek belirtiyorum kendi kararımla seçime girmeyeceğimi bildirmek istiyorum. Kararımda Ankara ziyaretim sebebiyle çıkartılan dedikoduların hiçbiri doğru değil asılsızdır. Yukarıda da ifade ettiğim gibi siyaset korkakların değil YÜREKLİ insanların işidir. Bu sebeple daha önce görüştüğüm konuştuğum çok kıymetli yürekli dava arkadaşlarımdan bu kararım nedeniyle özür diliyorum” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle