Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… DEVA PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI AK PARTİLİ CENK CENKÇİMENOĞLU OLDU

admin | 13 Ağustos 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi’nde Mersin İl Başkanı’nın belirlendiği bildirildi. Buna göre İl Başkanlığına Cenk Cenkçimenoğlu atandı.

DEVA Partisi Mersin İl Başkanlığı’na gelen isim uzun istişarelerin ardından belli oldu. Buna göre Anamurlu İş Adamı ve Siyasetçi Cenk Cenkçimenoğlu, DEVA Partisi Mersin İl Başkanlığına getirildi.

Atama kararı DEVA Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından duyuruldu. Yapılan açıklamada, “DEVA Partisi Mersin Kurucu İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’nu tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” denilerek Cenkçimenoğlu ismi kamuoyuna duyuruldu.

Mersin kamuoyu Cenkçimenoğlu ismini siyasette AK Parti ile duymuştu. 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Cenkçimenoğlu, sonrasında yine AK Parti Anamur Belediye Başkan Aday Adayı ve Mersin Milletvekili aday adayı olmuştu.

CENK CENKÇİMENOĞLU KİMDİR?

Anamurlu bir ailenin çocuğu olarak 1966 yılında Ankara’da dünyaya gelen Cenk Cenkcimenoğlu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.   

Cenkcimenoğlu, 2000-2004 yılları arasında Mersin Yenişehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı görevini yürüttü.  

2004 yılında Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölge Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Cenkcimenoğlu, Mersin Çevre Mühendisleri Odasının başkanlığını yürütmüş daha sonra 2005 Aralık ayından itibaren de Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü görevini sürdürmüştür.  

2009 Yerel seçimlerinde AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı, 2019 yerel seçimleri öncesinde AK Parti Anamur Belediye Başkan Aday Adayı olan Cenkcimenoğlu, Genel seçimlerde de AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldu. Cenkçimenoğlu, halen Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir şirketin ortağıdır. 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle