Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… BORÇLANMANIN GÖRÜŞÜLECEĞİ MECLİS İÇİN VALİLİĞE BAŞVURULDU!

admin | 09 Mayıs 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in borçlanma isteğinin görüşüleceği Meclis oturumunda günün belirlendiği öne sürüldü. Korona salgını dolayısıyla yasaklanan Meclis toplantısının olağanüstü oturum izni için Valiliğe başvurulduğu ve bu hafta Perşembe günü toplanması için izin istendiği öğrenildi.

CHP’li Vahap Seçer’in borçlanma talebiyle Meclisi oturuma çağıracağı Olağanüstü Meclis oturumunun tarihinin belirlendiği ifade edildi.

Korona virüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından belediye meclis oturumları da yasaklanmış, olağanüstü toplantı için Valilikten izin alınma gerekliliğini şart koşmuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de Perşembe günü olağan üstü toplantı için Valiliğe başvurduğu öğrenildi.

Toplanacak olan Meclisin en önemli gündem maddesi, CHP’li Seçer’in borçlanma talebi olacak. CHP’li Seçer’in bu talebinin Cumhur ittifakı üyelerince kabul edilip, edilmeyeceği de merakla bekleniyor.

Toplantıda ayrıca belediye mülkiyetlerinde kiracı olan işletmelerin kira ertelenmesi de görüşülecek. Yine su faturalarının 3 ay süreli ertelemesinin görüşüleceği öğrenilirken fahiş fiyatları nedeniyle tepkiye neden olan abonelik katılım payı ücretleri ile su ve kanalizasyon katılım payı ücretlerinin indirim talebi de gündemde yer alacak.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle