Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… BAKANLIK MERSİN’DE MONORAY’I ONAYLAMADI

admin | 30 Ağustos 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın başlıca projeleri arasında yer alan monorayla ilgili önemli açıklama geldi. Başkan Kocamaz, Ulaştırma Bakanlığı’nın monorayı istemediğini açıkladı.

Mezarlık 1 ve Mezarlık 2 Bat- Çık bölgesi içme suyu hatları deplase töreni ile birlikte Zeki Ayan, Portakal ve Osmaniye mahalleleri rehabilitasyon yapım işinin törenini de gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, monorayla da ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

2014 yerel seçimleri öncesinde Başkan Kocamaz’ın mega projeleri arasında yer alan monoray için Ulaştırma Bakanlığı’nın olumsuz görüş bildirdiğini kaydeden başkan Kocamaz, “Biz göreve geldiğimizde imar planı yoktu. Bir taraftan imar planını, bir taraftan Ulaşım Master Planını başlattık. Şu anda özellikle raylı sistemle ilgili bakanlıkta çok büyük mücadeleler vermemize rağmen istediğimiz projeyi yani monorayı onaylatamadık. Israrla ya yüzeyden ya yerin altından gidin diye bakanlık bizi zorladı. Şimdi onun proje ihalesine çıkıyoruz. Proje tamamlandıktan sonra inşallah proje başlarsa 2019 başına kalmadan temel atmayı planlıyoruz. Verdiğimiz sözün başladığını vatandaşımız görsün istiyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle