Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… AK PARTİ, BALIK ÇİFTLİKLERİ ÇED TOPLANTILARINA TAM KADRO KATILACAK

admin | 13 Temmuz 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve ilçe başkanları dün gerçekleştirdikleri toplantıda Mersin’e kurulması planlanan balık çiftliklerini masaya yatırdıkları ve ÇED sürecine dahil olarak destek verecekleri öne sürüldü.

Mersin’e kurulması planlanan balık çiftlikleri kent gündeminde tartışılmaya devam ediyor. AK Parti Mersin il Başkanı Cesim Ercik’in de bu konuyla ilgili ilçe başkanlarını topladığı ve AK Parti’nin Mersin’e kurulması planlanan balık çiftlikleriyle ilgili net tutumunu karar bağladıkları öne sürüldü.

 

Balık çiftlikleri konusunda görüşlerini açıklayan ilçe başkanlarından Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin’in gündeme getirdiği konu toplantıda soğuk duş etkisi yarattı. Çetin’in İl Başkanı Cesim Ercik’e dönerek, “Başkanım ben bu konuda rahatsızım. Rahatsızlığım da şu; çok ciddi baskı altındayım. Beni neredeyse her gün bir dernek başkanı arıyor, balık çiftliklerine karşı olmam gerektiği konusunda bana baskı yapıyorlar. Üstü kapalı tehdit ediyorlar. Bu nedenle beni mazur görün ben ÇED toplantılarına katılmayacağım” diye konuşmasının toplantıya katılanlarda şok yarattığı Ak Parti’ye yakın kaynaklarca iddia edildi.

 

AK PARTİ TEŞKİLATLARI ÇED TOPLANTILARINA KATILACAK

 

Bunun ardından konuşan İl Başkanı Cesim Ercik’in de, “Bu konu AK Parti’nin 2023 hedeflerinde yer alan bir konu. Başta Cumhurbaşkanımızın ve partimizin üzerinde hassasiyetle durduğu balık çiftlikleri konusunda biz de teşkilat olarak üzerimize düşeni yapacağız. Tam destek vereceğiz. Hatta ÇED toplantılarına teşkilat olarak katılacağız. Tüm teşkilatlarımızı da ÇED toplantılarında görmek istiyorum” dediği öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle