Hoşgeldiniz  

FLAŞ… FLAŞ… FLAŞ… GEÇMİŞ DÖNEM HESAPLARI İÇİN KOMİSYON KURULMASI ÖNERGESİ “GERİ ÇEKTİRİLDİ!”

admin | 08 Temmuz 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur hd film ittifakı meclis üyelerinin Kocamaz döneminin araştırılmasına ilişkin belgesel izle verdiği önerge Cuma günü görüşülmek üzere Büyükşehir Belediye Başkanı aşk filmleri Vahap Seçer’in Cumhur’a tavsiyesiyle Cuma günkü toplantıya kadar geri çektirildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı 1. Oturumu Cumhur ittifakı meclis üyelerinin verdiği önergenin ardından hareketlendi. Cumhur ittifakı üyeleri “bir kez daha” 2014-2019 döneminde Büyükşehir idaresinin harcamalarını ve borçlanma tutarlarını incelemek için komisyon kurulması önergesini Meclis’e sundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de bu komisyonun herhangi bir hukuki dayanağı olmadığı ve devletin en büyük denetim kurumu olan Sayıştay ve İçişleri Bakanlığı incelemesi olduğu gerekçesiyle cumhur ittifakı tarafından “geri çekilmesini” istedi.

Yapılan görüşmeler ardından önergeyi sunan Cumhur ittifakı meclis üyeleri Cuma günü gerçekleştirilecek 2. Oturuma kadar önergenin geri çekileceğini ancak Cuma günü yeniden Meclis’e sunacaklarını ifade ettiler.

DETAYLAR GELECEK…

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle