Hoşgeldiniz  

FİKRİ SAĞLAR’DAN ŞEHİTOĞLU’NUN HAİN SUÇLAMASINA SERT YANIT

admin | 21 Kasım 2017 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar kendisini CHP’ye ihanet etmekle itham eden Gazeteci Vahap Şehitoğlu’na öyle bir cevap verdi ki…

 

Geçtiğimiz hafta sahibi olduğu internet sitesindeki köşesinden 2014 yerel seçimlerinde aday belirleme sürecinde CHP Mersin Büyükşehir Aday adayı olan Mersin milletvekili Fikri Sağlar’ı Macit Özcan aday gösterilince kendi çalışma arkadaşlarını MHP’ye yönlendirmeler suçlamış ve bu açıklaması parti icinde büyük kaosa sebep olmuştu.

 

Geçtiğimiz ay törenle CHP’ye üye olan MGC “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu’nun Fikri Sağlar’ın yönlendirmesi nedeniyle kendisinin de sırf Macit Özcan gitsin diye MHP’ye oy verdiğini itiraf etmesi, CHP’yi yaklaşan yerel seçimler öncesinde adeta böldü.

 

CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar da bir haftalık suskunluğunu bozdu ve 2014 yerel seçimleri öncesinde yaşananları ve Şehitoğlu’nun durup, dururken neden bir anda CHP’ye üye olduğunu açıkladı.

 

Her satırı Gazeteci Şehitoğlu’na gerçekliğini anlatan bu açıklamayı noktasına virgülüne dokunmadan aktarıyoruz.

 

İŞTE SAĞLAR’IN “İBRETLİK ŞEHİTOĞLU” AÇIKLAMASI

 

Menfaatleri için kapı kapı gezenlerin, bireysel çıkarları için kökleri Cumhuriyetimizin kuruluşuna dayanan CHP’yi yıpratmalarına asla müsaade etmeyiz.

Tepkimizi göstermekten ve gerçekleri suratlarına vurmaktan da geri durmayacağız.

 

Ülke olarak kritik bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde; Vahap Şehitoğlu isminde birisi kalkıyor, kişisel çıkarları ve maddi beklentileri için partiler arasında çizdiği zikzakları utanmadan açıklıyor, üstelik yaptıklarından övünç duyan bir eda ile üzerindeki çamuru başkalarına atmaktan da geri durmuyor.

 

Ayıplı duruşu nedeniyle mahcup olması gereken bu kişi, çıkarı için yaptığı ahlak dışı uygulamaları pervasızca bir başkasının sorumluğuna yüklüyor…

Bu duruma en basit ifade ile terbiyesizlik denir.

2014 seçimleri öncesi kendiliğinden yanımıza gelen, uzunca bir süre daha önce bulunduğu ANAP, DSP ve diğer parti yöneticileri hakkında ileri geri sözler söyleyerek aramızda dolaşan, Mersin Büyükşehir Adayı olamadığımız an itibariyle de yanımızdan süratle ayrılıp MHP saflarına katılan bu kişi, belki de hayatında ilk kez doğru söyleyerek menfaat uğuruna MHP’yi desteklediğini açıklıyor!..

 

Destekleme gerekçesi; Mersin İdman Yurdu Kulübüne verilmişken dolaylı yollardan kendi işletmesi haline getirdiği Otoparkı, yeni seçilecek başkandan tekrar alabilmek.

 

Yıllarca CHP’li belediyede yetkili yerlerde bulunup, ele geçirdiği belediye gücüne tekrar kavuşabilmek adına MHP’li olmak ne kadar vicdana sığar ve de  hangi ahlaki değerleri taşır bunun cevabını dürüst insanlar vermelidir..

 

Şimdi bu ahlak yoksunu kişi kamuoyu nezdinde  partimizi ve partililerimizi asılsız iddialarla gündeme taşıma gayretinde.

Üstelik 2019 seçiminde CHP’nin belediyeleri alacağını bilerek kısa zaman önce CHP’ye geçmiş olmasına rağmen…

Bu zihniyette olanların gerçek niyetleri ise elbette sorgulanacak ve ortaya çıkarılacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Hatırlanacaktır ki; 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğum ve partim adına büyük bir heyecanla sürdürdüğüm çalışmada, her seçim döneminde olduğu gibi, partilerimizle birlikte ev, köy, mahalle, meydan ve kahve demeden çalışmalar yaptık..

 

Partimiz genel merkezi aday olarak başka bir partili arkadaşımıza görev verdi ve bizler partimiz adına çalışmalarımıza aynı heyecanla devam ettik.

Seçim çalışmaları doğrultusunda, gerek ilimizde, gerekse genel merkezimizin görev verdiği diğer illerde, partimizin adaylarının çalışmalarına eşlik ettik. CHP’nin başarısı için yoğun çaba gösterdik…

Biz aday adayı olarak başlattığımız mücadeleyi, Mersin adaylarımız için de yaptık. Mersin’de ilçe ilçe, köy köy, dağ bayır demeden aynı heyecanla koştuk.

Yeğenimizi, yakınlarımızı başka partilerin listelerine yerleştirmedik!..

CHP’yi zafere ulaştırmak, 40 yıllık solun kalesi olan Mersin’i yeniden kazanmak için uğraştık…

 

Oysa aday adaylığım döneminde bize katılan Vahap Şehitoğlu, Macit Özcan’ın aday olarak açıklandığı an geldiği hızla CHP’yi terk ederek MHP’ye destek verdi.

İşin trajikomik yanı, yerel seçimde başka adayla çalışmalar yaptığını bugün yüzü kızarmadan ikrar etmesi…

 

Vahim olan ise; yanımızdan süratle ayrılıp saf değiştiren bir kişinin, ayrılış nedeni olarak beni ve kardeşimi göstermesi!..

Zikzaklarına meşruiyet kazandırmaya çalışması!..

 

Üstelik iftirasını o kadar dengesizce yapıyor ki; kısa zaman önce menfaat için geldiği partimize kamuoyu nezdinde  yalan ve asılsız iddialarla zarar verdiğinin farkında bile değil.

 

Vahap Şehitoğlu’nun kuyruklu yalanına gelince;

2014 yerel seçiminde CHP Parti meclisi üyesi olarak içok çalıştık..

Mersin’in 508 köyünün yaklaşık 450 sine ulaştık… Kahvelerde, evlerde, salonlarda çalışma yaptık. İlçe yönetimlerinin hazırladıkları programlara katıldık… Mitingler düzenledik.

Propagandanın son günü, adayın dahi gitmediği Anamur’da coşkulu bir miting yaptık..

Pazar günü sandık başlarında geceledik..

 

Cumhuriyet Meydanının yanındaki seçim büromu da 2014 yerel seçim bittikten 15 gün sonra kapattık.

Seçim kaybedildikten sonra ortalıktan kaybolan, timsah gözyaşları döken ve Şehitoğlu gibi hemen saf değiştirenlere inat, 15 gün boyunca seçim büromuzda ““CHP’nin ayakta olduğunu ve bir sonra ki seçimlerde iktidar olmak için daha da çok çaba göstereceğimizi” söyleyerek üzüntüleri paylaştık, partililerimize moral verdik…

Büroyu kaptığımız gün çalışma arkadaşlarımız ve Eski Belediye Başkanı merhum Kaya Mutlu ile birlikte emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ettik.

 

Çalışmalarımız hiç durmadı. Nitekim  7 Haziran 2015 genel seçimlerinde önce tüm üyelerle yapılan eğilim yoklamasında milletvekili sıralamasında 2. Oldum.

Sonra da genel seçimlerde yoldaşlarımın yoğun çabasıyla son 15 yılda ilk defa CHP’yi birinci parti yaptık!…

Bu büyük başarı gerek yerel, gerekse genel seçimler için emek veren yoldaşlarımızın sayesinde oldu…

 

Peki; Gerçek böyle iken Vahap Şehitoğlu neden yalan söylüyor?.

Bu bir ruh halimidir!..

Yoksa birilerinin adına CHP içinde oynanmak istenen yeni bir oyun hazırlığı mıdır?..

 

Tam da ilçe kongreleri sürerken CHP’yi ele geçmek adına, elde ettikleri kirli paralarla örgütü tahrik edip, yoldaşlarımızı aldatarak  “ağa babalarının” emellerine ulaşması sağlayacaklarını zannedenler bir kez daha aldanmaktadır!.

 

Aynı parti içinde çıkarı süresince kalan, her zaman kazanan ata oynamak isteyen bahisçi anlayışın CHP’nin içine sızarak, partinin güçlü unsurlarına çamur atma yöntemini kullanmaları normaldir.

 

Ancak; Bu iddiaları araştırarak, taraflarına söz hakkı tanımasını beklediğimiz partilimiz İmece Gazetesi sahibi Sinan Koç’un da bu iftirayı, dedikodudan ibaret olan iddiaları, sahibi olduğu gazetenin manşetine taşımakla da kalmayarak, özel baskı yapıp mahalle mahalle dağıtımını üstlenmesini de hayretle ve esefle izledim…

 

Aslı olmayan iddiaları sığ bir şekilde ortalığa  taşınmasındaki amacı Mersinlilere bırakıyorum..

Bu gün bize yapılan haksızlığı unutmayacağımızın da bilinmesini isterim…

 

Tam da rejimim değiştiği tek adamın ülkeyi tek başına yönettiği bir zamanda ona karşı koyabilecek tek güç olan CHP’nin asılsız iddialar ve çıkar kokan açıklamalarla sıkıntı da bırakılması iktidarın ekmeğine yağ sürmektedir.

 

Diktatörlük kurmak isteyenlere Mersin’i hediye edeceklerini zanneden iş birlikçileri iyi bilsinler ki Mersin ve CHP yıkılamayacak olan bir kaledir…

Altını çizmekte yarar var!

Bundan böyle siyaseti bireysel çıkarlarına alet edenlere karşı sessiz kalınmayacaktır.

CHP’yi bireysel makam ve ticari çıkar sağlamak için kullananlara geçit verilmeyecektir.

 

Partimiz işgalci, hukuksuz otopark beklentilerine feda edilmeyecek kadar kutsaldır!…

 

Kurtuluş destanı yazan ulusun dünyaya örnek olmuş lideri ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığı güçle ve sol ve sosyal demokratlığıyla CHP, her türlü entrikanın karşısında dimdik duracaktır!..

 

Ömrünü ,ekmeğini, geleceğini CHP ile paylaşan dürüst ve namuslu yoldaşlarım kendi çıkarları için her türlü ahlaksızlığı yapanlara karşı bir duvar gibi duracak, haklıyı haksızdan ayıracak ve adaletin oluşmasını sağlayacaktır!..

 

Bireysel çıkar adına her dönem bir partide yer alanlara CHP’den rant çıkmaz!…

Ağababaları için, yandaşına hizmet etmek adına partimizi tartışma ortamına taşıyan gafillerin partimizi ve bizi yıpratma gayreti boşadır!…

 

Hırsızın, uğursuzun, yolsuzluk yapanın, örgüte ve topluma fitne sokanın CHP’de yeri yoktur!…

 

Bilinmeli ki;

Yıllarımı bu ülkede  yolsuzluk ve hırsızlıklarla mücadele ile geçirmiş birisi olarak asılsız iftira atanların maskelerini düşürerek  gerçek yüzlerini açığa çıkarmak benim Mersin’e ve CHP’li yoldaşlarıma karşı göstereceğim en büyük sorumluluk olacaktır!..

 

Bu gün değişen rejimde kimsenin can ve mal güvencesi kalmadığını görerek büyük bir mücadele sürdürmekteyiz.

Kritik bir siyasi döneme odaklanmış durumdayız!..

Parlamenter sisteme dönüş ve laik demokratik Cumhuriyeti korumak gibi çok hayati görevimiz var.

 

Genelden yerele aynı çizgide, aynı kararlılıkla çalışacağız!…

Bir taraftan çıkarcılarla, partimize sızanlarla, bir yandan Türkiye’yi sömüren emeği yok eden onların ağababalarıyla kavga etmeye devam edeceğiz!..

İftiralarınıza, yalanlarınıza ve de partimizi ve partililerimizi bölme çabanıza rağmen, birlik beraberlik içerisinde CHP’li yoldaşlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle