Hoşgeldiniz  

EYVAH DİYORUM! AK PARTİ, MERSİN METROSU İÇİN DEVRE YAPMIŞ…

admin | 28 Ağustos 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yönetimi tarafından projesi onaylatılan Metro için AK Parti devre yaptı. AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın metro inşaatı için konuyu Cumhurbaşkanlığına taşıdığı bildirildi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin Metrosu’nun yatırım programına alınması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı.

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın büyük gayretleriyle projelendirilen ve projesi onaylattırılan metro için Hükümet, ekonomik kriz gerekçesiyle destek vermemişti. Kocamaz da yine kendi girişimleriyle metroyu hayata geçirebilmek için kaynak bulduğunu da kamuoyuna açıklamıştı.

Metro için son girişim de AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’dan geldi. Elvan, Mersin Metrosunun yatırım programına alınması konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı.

ELVAN SENELER SONRA GÖRÜŞMEYE KARAR VERDİ!

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Partili Elvan, “Yıllardan bu yana konuşulan ve Mersinlilerin beklentileri arasında ilk sırada yer alan Mersin Metrosunun yapımı için elimizi taşın altına koyuyoruz. Bu projenin yatırım programına alınması için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile görüşmeler gerçekleştirdik. Konuyu nihayete erdirmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğim. Ve inanıyorum ki Mersinli hemşerilerime bu konuda bir müjde vereceğiz. Görüşmemim sonuçlarını da en kısa sürede Mersin kamuoyu ile paylaşacağım” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle