Hoşgeldiniz  

ERDEMLİ’DE KORONA HASTASI MI TESPİT EDİLDİ? MUHTARDAN ŞOK UYARI MESAJI….

admin | 05 Nisan 2020 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Erdemli ilçesi merkez mahallelerinden olan Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Resul Keş’in mesajı Erdemli’de panik yarattı. Muhtar Keş, Mahallelerinden 1 ailenin korona testlerinin pozitif çıktığını ve onlarla temas edenlerin kendilerini karantinaya amaları gerektiğini söylemesi kentte panik yarattı.

Sabah saatlerinde Erdemli Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Resul Keş’in uyarı mesajı kentte şok yarattı.

Mahallelerinde ikamet eden Muzaffer Altun ve eşinde yapılan Covid-19 testelerinde Muzaffer Altun’un eşinde sonuçların pozitif çıktığı ve akşam saatlerinde Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındığını duyuran Muhtar Resul Keleş, söz konusu vatandaşlarla temas eden herkesin kendi evlerinde kendilerini karantinaya almaları gerektiği uyarısı şok yarattı.

Resul Keş, “Çok kıymetli mahalle sakinlerim; üzülerek söylüyorum mahallemizde ikamet eden Muzaffer Altun ve Eşine yapılan bütün testlerde corona ( covit19) tespit edilmiştir. Bu nedenle bu vatandaşlarımızla temas eden bütün mahalle sakinlerimizin kendilerini kendi evlerinde karantina altına almaları, kimseyle temas etmemeleri ve şüpheli bir durum olduğunda bize veya 112 acil servisine bildirmelerini önemle arz ederim” diyerek olayı duyurdu.

Muzaffer Altun ve eşinin yaklaşık 10 gün önce İstanbul geldiği belirlendi.

İŞTE MUHTARDAN MAHALLELİSİNE KORONA UYARISI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle