Hoşgeldiniz  

ERCİK MUHALİFLERİNİN GARDI DÜŞTÜ! AK PARTİ MERSİN’DE 3 İLÇE BAŞKANININ ATAMASI YAPILDI

admin | 15 Ocak 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyük Kurultay öncesinde revizyon iddiaları artan AK Parti Mersin’de 3 ilçeye atamanın yapıldığı bildirildi. Buna göre Silifke, Erdemli ve Akdeniz ilçe başkanlıklarına Genel Merkez tarafından isimler belirlendi.

Türkiye genelinde revizyon çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin Mersin için henüz tam karar vermediği, mevcut il yönetimiyle yola devam edip etmeyeceği henüz netleşmemişken, Genel Merkez’den gelen atama haberleri siyaset kulislerini hareketlendirdi.

AK Parti Genel Merkezi 3 ilçe için yeni ilçe başkanı atamasını gerçekleştirdi. Buna göre Akdeniz İlçe Başkanlığı’na Emin Genç, Silifke İlçe Başkanlığı’na Mehmet Emin Kurt ve Erdemli İlçe Başkanlığı’na da Serdal Kaya atandı.

Erdemli’ye atanan Serdal Kaya’nın Erdemli Belediye Meclis Üyesi, Silifke’ye atanan Mehmet Emin Kurt’un İl Gençlik Kolları Başkanı ve Büyükşehir Meclis üyesi olmasının yanı sıra Akdeniz’e atanan Ermin Genç’in de vekaleten yürüttüğü ilçe başkanlığını asaleten yürütmeye başlaması AK Parti kulislerinde mevcut başkan Cesim Ercik’in revizyona uğramayacağı şeklinde yorumlandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle