Hoşgeldiniz  

“DOKTOR’UN YERİ” YETİM KALDI… MERSİN ESKİ MİLLETVEKİLİ NAZIM BAŞ VEFAT ETTİ

admin | 25 Ağustos 2019 | Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Adalet Partisi Eski Mersin Milletvekili Nazım Baş’ın vefat ettiği bildirildi.

1980 öncesi Mersin Milletvekilliği yapan Dr. Nazım Baş’ın vefat ettiği öğrenildi. Silifke doğumlu ve renkli kişiliğiyle de tanınan Merhum Nazım Baş, 76 yaşında yaşama veda etti.

Özellikle Halk arasında “Doktorun Yeri” diye nam salan bölgenin sahişbi olan Merhum Nazım Baş’ın piknik alanı olarak kullanılan bölgeyi Mersin Valiliğine hediye etmesiyle de Mersinlilerin hafızasında yer alıyor. Çocukluğu bu vadide geçen doktor, bu güzelliklerin herkes tarafından bilinmesini istediği için, kendilerine ait olan mülkü “Mülk Allah’ındır” düşüncesiyle valiliğe bağışlamış. Valilik de Erdemli Belediyesi ile birlikte burasını mesire haline getirerek halkın hizmetine kazandırmış.

DR. NAZIM BAŞ KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanıdır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Talebe Birliği ve Millî Türk Talebe Birliği Tıp Derneği Başkanlığı, Numune Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Asistanlığı, Serbest Doktorluk, Türkiye Büyük Millet Meclisi 4.(XV) ve 5.(XVI) Dönem İçel (Mersin) Milletvekilliği yapmıştır.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle