Hoşgeldiniz  

DOĞUM İZNİNDE SAVUNMA İSTEDİLER ARDINDAN İŞİNE SON VERDİLER… BİR CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZALİMLİĞİ DAHA!

admin | 03 Mart 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir yönetiminin önceki dönem işçilerine yaptığı kıyım, resmen katliama dönüştü. Doğum izninde olan Büyükşehir Tiyatroları Oyuncusu ve Eğitmeni Seda Süzgan da yine performans düşüklüğü bahanesiyle işinden edildi.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önceki dönemde işe alınan işçilere yaptığı kıyımın boyutları geçen gün şiddetini arttırıyor. Büyükşehir Tiyatroları Oyuncusu ve Eğitmeni Seda Süzgan’ın yaşadıkları, CHP’li yönetiminin çalışanlarına uyguladığı mobbingi de ortaya koydu.

ÜZERİNE ATILI SUÇLARA KANIT İSTEDİ

22 Ekim 2019’da doğum iznine ayrılan Süzgan, 12 Şubat 2020’ye kadar izinliydi. Doğum izni sürerken 29 Ocak’ta savunması istenen Seda Süzgan, savunmasında tüm suçlamaları reddetti. Raporlu olduğu halde savunması istenen Seda Süzgan, savunmasında idare tarafından üzerine atılan suçlamalara kanıt istedi.

ÖTEKİLEŞTİRDİLER, OYUNDA YER VERMEDİLER…

Kurumda çalışırken Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bir dilekçe vererek bağlı bulunduğu birimde kendisine mobbing uygulandığını ifade ettiğini savunmasında anlatan Süzgan, kendisine uzun süre görev verilmediğini de kaydetti.

Yine savunmasında ötekileştirildiğini dile getiren Süzgan, kurumun kendilerine oyunlarda yer vermeyerek işlerini yapmaya engel olunduğunu söylemesi dikkat çekti.

DİSİPLİN KURULU İDDİALARI KULAK ARKASI ETTİ

Yine Belediyede çalışan eşi H.S’nin Büyükşehir’de yaşadıkları mobbingi mahkemeye taşıdığını ifade eden Seda Süzgan, savunmasında bu dava dilekçesinin de incelenmesi gerektiğini Disiplin Kuruluna iletti.  Süzgan’ın iddialarını incelemeye bile gerek duymayan Disiplin Kurulu, Süzgan’ın sözleşmesini gerekçesiz olarak feshetti.

FLAŞ İDDİA: ŞUBE MÜDÜRÜ MOBBİNG Mİ UYGULADI?

Hamile olduğu süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi adına açılan drama kursunda eğitmenlik yapan Seda Süzgan’ın, kurstan hemen sonra da Mersin Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen çocuk oyununda yer aldığı biliniyor. Hamile olduğu dönemde böyle yüksek tempoda çalışan Süzgan’a karşı bağlı bulunduğu şube müdürü ve sanat yönetmeninin mobbing uyguladığı iddiası büyük tepki çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

DOĞUM İZNİNDE SAVUNMA İSTEDİLER ARDINDAN İŞİNE SON VERDİLER… BİR CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZALİMLİĞİ DAHA! için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle