Hoşgeldiniz  

DEMOKRAT PARTİ ERDEMLİ İLÇE BAŞKANI TORAMAN BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI!

admin | 20 Ocak 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Demokrat Parti Erdemli İlçe Başkanı Emrah Toraman’ın dün gece geç saatlerde evinin önünde 2 kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradığı bildirildi. Toraman, saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Demokrat Parti Erdemli İlçe Başkanı Emrah Toraman, evinin önünde saldırıya uğradı. 2 kişi tarafından gece geç saatlerde evinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayan Emrah Toraman, saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Olayın ardından açıklama yapan DP Erdemli İlçe Başkanı Emrah Toraman, “Saat 00.10 civarında Kargıpınarı’nda evimin önünde pusu kuran iki kalleş kişinin saldırısına uğradım. Değerli vatandaşlarım bu saldırı ve tehditler bizi asla yolumuzdan döndüremez. Her zamankinden daha cesur bir şekilde yoluna devam edeceğim. Hodri meydan” dedi.

Saldırının ardından kontrol amaçlı Erdemli Devlet Hastanesi Acilinde tedavi altına alınan Toraman’a saldırı gerçekleştirenlerin, Erdemli genelinde arandığı kaydedildi.

10 GÜN ÖNCE TEHDİT EDİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

DP Erdemli İlçe Başkanı Emrah Toraman, 10 gün önce tehditler aldığını da kamuoyuna açıklamıştı. Erdemli Belediyesi’nin Kültür Merkezi’nin satışıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Toraman, Savcılığa gittiği günden beri telefonlarla tehdit edildiğini açıklamıştı.

Toraman, “Erdemli Belediyesinin Kültür Merkezi satışında şüpheli durumlar var dediğim ve bu şüpheli durumlarla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğum günden bu yana gizli ve özel numaralardan aranarak tehdit edilmekteyim. Bu tehditler ailene ve çocuklarına zarar veririz boyutuna kadar ulaşmış durumdadır” diyerek tehdidin boyutunu da kamuoyuna duyurmuştu.

KAMUOYUNDAN ÇAĞRI: “KÜLTÜR MERKEZİ SATIŞI İNCELENSİN!”

Saldırı öncesinde saldırganların Toraman’a, “Sosyal medya paylaşımlarını kaldır, Başkanımızla uğraşma” dedikleri iddiası ise Erdemli’de şok yarattı. Tehditlerin ardından gerçekleşen saldırının ardından gözler Toraman’ın tehdide konu olan Kültür Merkezi satışına çevrildi. Erdemli kamuoyu saldırının bir an önce aydınlatılması gerektiğini ve faillerin varsa azmettiricilerin yakalanması için Emniyet yetkililerine çağrıda bulundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle