Hoşgeldiniz  

DARP RAPORUNDA DOKTOR ÇELİŞKİSİ…

admin | 28 Eylül 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Belediyesi kadın personelinin tartaklandığı iddiasında sağlık raporu şoku yaşanıyor. Ortada dolaşan 2 rapor, sahte mi değil mi tartışmalarının üstüne Dr. Can Müftüoğlu’nun çelişkili açıklamaları da eklendi. İşte kamuoyunda dolaşan o şok iddialar…

Mersin kamuoyu dünden beri Büyükşehir personelinin darp iddiasını, ortada dolaşan 2 farklı raporu ve durumdan fayda çıkarmaya çalışan CHP’lileri konuşuyor. Büyükşehir Belediyesi kadın personele darp iddiasını şiddetle reddederken, olayın başkahramanı Nehir Göklü de bugün basının karşısına avukatı CHP’li Şerife Arıcı Yıldız’la birlikte çıkarak olayda olduğunu iddia ettiği yara ve darp izlerini gösterdi. Kamuoyu ise iddiaların doğruluğunun merakından öte ortada dolaşan 2 farklı raporun hangisinin doğru olduğuna kilitlendi. Çünkü aynı kişiye aynı doktordan çıktığı iddia edilen raporlardan Büyükşehir’in açıkladığı rapora göre çalışamamazlık ve darp görünmezken, Nehir Göklü’nün açıkladığı rapor ise tam tersini söylüyordu.

 

Birbirinden farklı raporların ortaya çıkması gözleri raporu veren Doktor Can Müftüoğlu’na çevirdi. Müftüoğlu 2 raporu da doğruladı! 2014 seçimlerinden sonra Kocamaz’lı Büyükşehir yönetiminde Daire Başkanlığına getirilen Dr. Can Müftüoğlu, hem Nehir Göklü’nün elindeki raporun, hem belediyenin servis ettiği raporun gerçek olduğunu, iki raporu da kendisinin hazırladığını ancak sekreter hatası nedeniyle iki rapor arasında farklılık olduğunu ileri sürdü.

 

EN İNCE DETAYLARI HATIRLIYOR AMA ISIRILMA YOK

 

Nehir Göklü’nün basına verdiği açıklamada ise olay şöyle anlatıldı: “Saat 07.40 sularında işyerine geldim. Şoför kadrosunda çalışan Muammer Bebek, önce herkesin dışarı çıkmasını istedi. Ardından küfür ederek ‘sen yine geldin ama bak ben seni bir hafta içerisinde nasıl geri gönderiyorum’ dedi. Ben de bana sürekli baskı uyguladığını, kendisini belediye başkanına şikayet edeceğimi söyledim. O da bana ‘senin de başkanın da’ diyerek küfürler etmeye devam etti. Telefonun ahizesiyle 4 defa kafama vurdu. Saçımdan tutarak yere düşürdü ve iki tekme attı.”

 

RAPORDA ISIRILMA VAR, GÖKLÜ ISIRMADAN BAHSETMİYOR!

 

Aldığı darbeleri net bir şekilde, kaçar defa vurulduklarını bile açıklayan Göklü’nün muayenesinin ardından çıkan raporda “ısırılma” detayı dikkat çekiyor. Doktor Müftüoğlu’nun “Polise verdiğim rapor bu” diyerek gösterdiğinde “ısırılma var” derken, Göklü’nün bu önemli yaralanmadan bahsetmemesi kafaları karıştırdı. Kafasına kaç kere vurulduğunu net bir şekilde hatırlayan Göklü’nün ısırıldığından hiç bahsetmemesi şaşkınlıkla karşılandı.

 

Böylesi önemli bir olayda hemşire hatası olan raporu kontrol etmeden imzaladığı anlaşılan Dr. Can Müftüoğlu’nun yaklaşık 7 ay süren Daire Başkanlığı, Başkan Burhanettin Kocamaz’ın “Tempomuza ayak uyduramıyor” gerekçesiyle sonlandırılmıştı.

 

Müftüoğlu’nun “esas rapor” dediği raporda ıslak imzanın bulunmaması ise en dikkat çeken detay olarak göze çarpıyor. Belediye’nin sunduğu ve hemşire hatası var dediği raporda her türlü ıslak imza mevcutken, “ ” dediğinde herhangi bir imza bulunmaması kafaları karıştırdı.

 

YANLIŞLIĞI GÖRMEDİ Mİ, GÖRMEK Mİ İSTEMEDİ?

 

Şimdi gözler Can Müftüoğlu’na çevrildi. Mersin kamuoyu Dr. Müftüoğlu’ndan raporlarla ilgili net bir açıklama bekliyor. Belediye’ye verilen raporun teşhis kısmının yanlış yazıldığını öne süren, yanlış yazılmasına rağmen imzalayıp, onaylayan Müftüoğlu’nun bu “yanlışlığı” nasıl göremediği de merak edilen konuların başında yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle