Hoşgeldiniz  

DAİRE BAŞKANLIĞI KESMEDİ, AYNI İSİMLER İÇİN DİLEKÇE DE İL BAŞKANI AKTAY YAZMIŞ… HEM DE DOĞRUDAN SEÇER’E

admin | 17 Nisan 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığına CHP’li Belediye Meclis Üyesi, İlçe Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı imzalı resmi dilekçede işten çıkartılan bazı işçilerin adlarını vererek, kıyıma uğramaması ve başka bir birime gönderilmesi için “Aileleri de partilimizdir” ifadelerinin yer almasının yankıları sürerken, dilekçenin 2. Perdesi siyasi kıyımın geldiği noktayı gözler önüne serdi. Aynı kişiler için bu kez İl Başkanı Aktay’ın devreye girerek, resmi dilekçeyle doğrudan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e “başka birimlerle kaydırılması” dilekçesi verdiği ortaya çıktı.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – CHP’li Mersin Büyükşehir yönetiminin siyasi tercihleri nedeniyle önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakâr kökenli işçileri haksız ve hukuksuz şekilde işlerinden ettiklerinin resmi kayıtları tek tek ortaya dökülmeye devam ediyor.

Önceki dönemde işe alınan ve CHP’li yönetim tarafından kıyıma uğrayan 3 güvenlik personeli için “ricacı” olan CHP Mut Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis Üyesi Selahattin Arslan, CHP Mut İlçe Başkanı Hayati Bağcalı ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Saydam imzalı Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığına yazılan bir dilekçedeki ifadeler şok yaratmıştı.  Resmi Daireye yazılan bir dilekçede aileleri partili olduğu gerekçesiyle işten çıkarmak yerine başka bir birime kaydırılması rica edilen dilekçe, işten çıkarılan işçilerin de siyaseten çıkarıldığını da ortaya koydu.

CHP’li Arslan, Bağcalı ve Saydam imzalı dilekçede, “Mut İlçemizde güvenlik elemanı olarak çalışan H.D.Ç, Ö.K ve M.Y, bugüne kadar görevlerini tam olarak yapan, liyakatli ve aynı zamanda aileleri partilimizdir. Bu elemanların Mut ilçemizde başka bir birime verilerek görevlerine devam etmeleri hususunda gereğini arz ederiz” ifadeleri şok yaratmıştı.

İL BAŞKAN YARDIMCISI, MECLİS ÜYESİ DAİRE BAŞKANLIĞINA, İL BAŞKANI DA DOĞRUDAN CHP’Lİ SEÇER’E YAZDI!

Bu dilekçenin Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığında kayıtlara girmesinin hemen ardından bu kez aynı isimler için CHP İl Başkanı Adil Aktay’ın devre yapması tepki çekti.

Üstelik Aktay imzalı “rica” dilekçesi doğrudan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e verilerek, resmi kayıtlara girdi. Meclis Üyesi, İlçe Başkanı, İl Başkan Yardımcısı ıslak imzalarının yer aldığı dilekçeye bir de Adil Aktay’ın ıslak imzası eklenerek CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e makam üzerinden sunuldu.

ÇEKİNMEDEN BU BELEGELERİ RESMİ KAYITLARA GEÇİRDİLER

Önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar kökenli işçilerin ailelerini bahane ederek kıyıma uğramaması istenen belgelerin, resmi kayıtlara da girmesi CHP’lilerin kıyımdaki aymazlığını da devlet bürokrasisini önemsemediğini de gözler önüne serdi.

CHP’LİLER BÜYÜKŞEHİR BÜROKRASİSİNE PARTİLİLİK İFADESİNİ RESMEN SOKTU… RESMİ DİLEKÇEDEKİ ŞOK İFADE: “AİLELERİ PARTİLİMİZDİR, ÇIKARMAYIN!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle