Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEŞKİLATLARI UYARDI: “YOĞUN GAYRET İÇİNDE OLMALIYIZ!”

admin | 25 Mayıs 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Son dönemde gündemde olan erken seçim iddialarına üstü kapalı yanıt veren Erdoğan, “Önümüzde hem programlarımızı uygulamak hem milletimizle gönül bağımızı güçlendirmek için 3 yıllık bir vakit var” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayramlaşma programına Genel Başkanz Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir katılırken programda Mersin teşkilatından da İl Başkanı Cesim Ercik, Kadın Kolları İl Başkanı Aysel Mavioğlu Öner, Gençlik Kolları il Başkanı Mustafa Işık yer aldı.

ERKEN SEÇİM İDDİALARINA ÜSTÜ KAPALI YANIT

Erdoğan konuşmasında son dönemde gündemde olan erken seçim iddialarına da üstü kapalı yanıt verdi. Erdoğan, “Önümüzde hem programlarımızı uygulamak hem milletimizle gönül bağımızı güçlendirmek için 3 yıllık bir vakit var” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerin normal süresinde yapılacağını belirtmesinin ardından teşkilatlara da yoğun çalışma gerekliliğinden bahsetmesi ve vatandaşlara anlatılması gereken konuları ısrarla belirtmesi de “olası erken seçim” için tedbirli olması gerektiği yorumlarına yol açtı.

2023 SEÇİMLERİ MESAJI

2023 seçimlerine kadar teşkilatlara “Yoğun gayret içinde olmalıyız” mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni hazmedemeyenlerin insanımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz. Seçimlere kadar durmak yok, yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşkilatlara yaptığı konuşmanın satırbaşları:

“BIKMADAN USANMADAN ANLATMALIYIZ”

AK Parti’nin demokraside ve ekonomide ülkemize kazandırdıklarını bıkmadan usanmadan üşenmeden tekrar tekrar anlatmalıyız.

Çocuklarımızı 70-80 kişilik sınıflardan kurtarırken, üniversite kapılarındaki yığılmaları nasıl önlediğimizi anlatmalıyız. Yıllarca protestolara konu olan üniversite harçlarını kaldırdığımızı gençliğimize anlatmalıyız.

Öğrencilerimize lisansta 550 lira… Nereden geldik buraya 45 liradan. Yüksek Lisansta 1100 lira, doktorada ise 1650 lira kredi burs desteği verdiğimizi, yurtlardaki öğrencilere aylık 420 lira beslenme yardımı yaptığımızı anlatmalıyız.

ÜCRETSİZ DERS KİTAPLARI, HÂKİM VE SAVCI SAYISI…

İlk ve orta öğretimde hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm öğrencilerimize ders kitaplarını ücretsiz olarak verdiğimizi anlatmalıyız.

Hâkim, savcı sayımızı iki kattan fazla artışla 21 bine, yardımcı personel sayısını 138 bine çıkardığımızı anlatmalıyız.

“MEGA PROJELERİ ANLATMALIYIZ”

Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Karadeniz Sahil Yolu gibi mega projelere Kanal İstanbul’u ekleyeceğimizi anlatmalıyız.

Son dönemdeki en önemli projemiz olan 81 ilimizde 81 milyon metrekare millet bahçesi yapacağımızı anlatmalıyız.

Enerjide, kurulu gücümüzü 57 bin megavat ilaveyle 92 bin megavatta yükselttiğimizi anlatmalıyız. Her alanda benzer başarı öykülerine sahibiz. Biz bunları her fırsatta anlatmalıyız.

“YERLİ VE MİLLİ HER ŞEYE DÜŞMANLIK SERGİLEYENLER…”

Hizmetten nasibini alamamış olanların, yerli ve milli her şeye düşmanlık sergileyerek ayakta kalma çabasını ise milletimizin takdirine bırakacağız. Milletimizin özellikle bize olan güvenine ve yeri geldiğinde canı pahasına verdiği desteğe layık olduğumuz için Rabbimize hamd ediyoruz.

Depremden salgına, Suriye ve Libya’daki gelişmelere kadar pek çok sınamayı yeni yönetim sisteminin verdiği imkânlar sayesinde güçlü bir şekilde göğüslemeyi başardık.

“2023 SEÇİMLERİNE KADAR…”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni hazmedemeyenlerin insanımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz. 2023 seçimlerine kadar yoğun gayret içinde olmalıyız.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle