Hoşgeldiniz  

CUMHUR, MERSİN İÇİN KARARINI VERDİ: İŞE GÖRE BORÇLANMAYA ONAY!

admin | 18 Mayıs 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur ittifakını oluşturan AK Parti ve MHP’li Meclis üyelerinin son toplantılarında Büyükşehir için bir daha borçlanma yetkisi istenildiğinde hangi projelerin yapımı için bu yetkinin teklif edildiğinin açıklanmasını istediği ve ona göre borçlanma miktarına onay verileceği öğrenildi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Meclisi olağanüstü toplantıya çağırdığı oturum öncesinde toplanan AK Parti ve MHP’li Meclis üyelerinin bundan sonraki yol haritalarını da belirlediği öne sürüldü.

Seçer’in borçlanma istediği olağanüstü meclis öncesi ayrı ayrı toplanan gruplar, istenilen 250 Milyon TL’ye ret cevabı vermişti.

DAHA ÖNCE İDARENİN ÖDEDİĞİ 69 MİLYON TL KİMLERE ÖDENDİ, AÇIKLANMADI!

250 Milyon TL’lik borçlanmanın Pandemi günlerine özel bir borçlanma olmadığına dikkat çeken Cumhur ittifakı üyeleri, CHP’li Seçer’in harcanan tutarlarda net olmadığını savundu. Daha önce verilen 164 Milyon TL ana para borçlanma yetkisinde gösterilen 69 Milyon TL’lik fatura ödemelerinin net açıklamasının olmadığını ifade eden Cumhur ittifakı üyeleri, CHP’li Seçer’e de yeni bir öneri getirdi.

İŞE NE KADAR LAZIM, O KADAR PARA!

Cumhur ittifakının bundan sonraki yönetim tarafından talep edilen borçlanma miktarının ne için istendiğini, proje bazlı olarak borçlanma yetkisinin verilebileceği önerisini götürecekleri de sızan bilgiler arasında.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle