Hoşgeldiniz  

CUMHUR İTTİFAKI YERELDE YOK!… BBP DE YERELDE TEK!

admin | 29 Ekim 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran öncesinde kurulan ve AK Parti, MHP ile BBP’nin oluşturduğu Cumhur ittifakının ilk olarak MHP ve Ak Parti yerelde kendi başlarına seçime gireceklerini duyurmuştu. Cumhur’un son ortağı BBP’de her seçim bölgesinde kendi adaylarıyla seçime katılacaklarını duyurdu.

Siyasi partilerde yerel seçim hazırlığı son sürat devam ediyor. 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı içinde yer alan Büyük Birlik Partisi’nin 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu. Konu ile ilgili flaş bir karar alındığı açıklandı.

 

SONUÇ BİLDİRGESİ HAZIRLANDI

 

Genel seçimlerde AK Parti’yi destekleyen BBP, yerel seçimlerde tek başına devam etme kararı aldı. Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından yapılan açıklamada yerel seçimlere tüm il, ilçe ve beldelerde kendi ad ve amblemiyle girme kararı alındığı bildirildi. BBP’den yapılan açıklamaya göre, gerçekleştirilen Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve il başkanları toplantısının ardından sonuç bildirgesi hazırlandı.

 

BBP YERELDE TEK BAŞINA YOLUNA DEVAM EDECEK

 

BBP, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere tüm il, ilçe ve beldelerde kendi ad ve amblemiyle girme ve aday adayların tanıtılması kararı aldı. MHP’den sonra Cumhur İttifakı’nın diğer önemli bir ismi olan BBP de bu karar sonrası MHP gibi yerel seçimlerde yoluna tek başına devam edecek.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle