Hoşgeldiniz  

ÇUKUROVA BELEDİYELER BİRLİĞİ YÖNETİMİNE MERSİN’DEN 2, MECLİS BAŞKANVEKİLLİĞİNE DE 1 İSİM SEÇİLDİ

admin | 11 Haziran 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’deki büyükşehir, il ve ilçe belediyelerin bağlı olduğu Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB)’nin 2021-2022 dönemi Genel Kurulu Adana’da gerçekleştirildi.

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’deki büyükşehir, il ve ilçe belediyelerin bağlı olduğu Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB)’nin olağan genel kurul toplantısı Adana’da gerçekleştirildi.

Tek aday olan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, seçime katılan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Seçimler sonucunda Çukurova Belediyeler Birliği Meclis birinci başkan vekilliğine Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Tat, ikinci başkan vekilliğine Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Karaoğlu seçildi.

Encümen üyeliklerine ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay seçildiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle