Hoşgeldiniz  

CHP’NİN GİZLİ ORTAĞI SERT YAPTI: “HDP OLMADAN KAZANAMAZSINIZ!”

admin | 08 Haziran 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP’nin yüzde 13 oy aldığı 7 Haziran 2015 seçiminin yıl dönümünde Iğdır’dan konuştu: “İstanbul’da, Ankara’da, Antalya’da, Mersin’de HDP olmadan hiç kimse seçimi kazanamaz bir hale geldi. Bugün de iddia ediyoruz: Bundan sonra Türkiye’nin hiçbir yerinde HDP olmadan kimse seçimi kazanamaz.”

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 7 Haziran 2015 seçimlerinin yıldönümünde şok değerlendirmede bulundu. CHP’nin kazandığı belediyelerin HDP sayesinde kazanıldığını açık açık söyleyen HDP’li Buldan, CHP’ye de yine belediyeler üzerinden mesaj gönderdi.

“TÜRKİYE’NİN HİÇBİR YERİNDE HDP OLMADAN KİMSE SEÇİM KAZANAMAZ!”

HDP’li Budan, “31 Mart yerel seçimlerinde her türlü engellemeye rağmen, kayyım gasplarına rağmen, birçok belediyede eşbaşkanlık kazandı. İstanbul seçimleri Türkiye tarihinde bir ilktir. Faşizmin karşısına, saldırının karşısına, şiddetin karşısına, yok saymanın karşısına, inkarın karşısına, demokrasi güçlerinin birlikte karşı çıktığı bir tarih 23 Haziran seçimleridir. İstanbul’da, Ankara’da, Antalya’da, Mersin’de HDP olmadan hiç kimse seçimi kazanamaz bir hale geldi. Bugün de iddia ediyoruz: Bundan sonra Türkiye’nin hiçbir yerinde HDP olmadan kimse seçimi kazanamaz” iddiasında bulundu.

HDP’Lİ BULDAN SEÇİMLER ÖNCESİNDE YANDAŞLARINA “CHP’Lİ SEÇER’İ” İŞARET ETMİŞTİ!

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Mersin’e gelmiş, burada yaptığı konuşmada, Mersin’de aday çıkartmadıklarını söylemişti. HDP’li Buldan, Mersin’deki yandaşlarına “Demokratik Güç Birliği adayına burada oy verin, isim belirtmeme gerek yok, onun km olduğunu biliyorsunuz” diyerek CHP’li Vahap Seçer’i işaret etmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle