Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ TEZCAN GÜLDÜRDÜ: “MERSİN HALKI BU AYRILIĞA DAYANAMAZ!”

admin | 05 Nisan 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin il başkanlığını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan 2019 yerel seçimlerine ilişkin konuştu: “Biz 2014 seçimlerinde elimizdeki Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanlığını kaybettik. Şimdi önümüzde bir büyük hedef var. Biz bu ayrılığa daha fazla dayanamayız, Mersin halkı bu ayrılığa daha fazla dayanamaz.”

CHP Mersin İl Başkanlığı bugün önemli konukları ağırladı. CHP genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Seyit Torun Mersin il örgütünü ziyaret etti.

 

Gündeme ilişkin açıklamalar yapan Tezcan, 2019 yerel seçilerine değindi. Tezcan, “Önümüzde büyük bir hedef var iktidar hedefi. İlçe belediye sayımız 3 tane olması bizim için çok ciddi bir eksikliktir. Sadece bizim için değil Mersin halkı içinde çok büyük eksikliktir” dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden kazanmanın her CHP’linin görevi olduğunu belirten Tezcan, “Biz 2014 seçimlerinde elimizdeki Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanlığını kaybettik. Şimdi önümüzde bir büyük hedef var. Biz bu ayrılığa daha fazla dayanamayız, Mersin halkı bu ayrılığa daha fazla dayanamaz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediyesini almak hepimizin görevidir. Bütün örgütümüz bütün kadrolarımız buna göre hazırlanmış durumdalar” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle