Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’İN YAPTIM DEDİĞİ HİZMETLERİN KOCAMAZ DÖNEMİNDE YAPILDIĞI ORTAYA ÇIKTI! ŞAŞIRDIK MI?

admin | 29 Kasım 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in Meclis’e anlattığı ve kendi dönemlerinde yapılan hizmetler olarak sunduğu birçok hizmetin önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz döneminde yapıldığı ortaya çıktı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı üçüncü birleşimi gerçekleştirildi. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Başkanlık ettiği toplantıda 2020 yılında yapılan hizmetler barkovizyon eşliğinde meclis üyeleri ve kamuoyuyla paylaşıldı.

2020 yılında 704,9 milyon lira bedelli 144 projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen CHP’li Başkan Seçer, 2021 yılı için de 199 proje hedeflediklerini söylerken, daha önce yapılan hizmetleri de kendi döneminde yapılmış gibi gösterdiği ortaya çıktı.

KAMUOYU YANILTILIYOR!

Türkgün Gazetesi’nde yer alan habere göre Meclis üyelerine sunulan barkovizyonda özellikle Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı faaliyetleri olarak sunulan katı atık aktarma istasyonlarının daha önceki yıllarda dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yapıldığı belirlendi.

Çevre Koruma ve Kontrol Projeleri başlığı altında anlatılan sunumda; Yenişehir, Toroslar, Tarsus, Erdemli, Çamlıyayla, Mut ve Gülnar katı atık aktarma istasyonları sanki 2020 yılında yapılmış gibi gösterildi. Oysaki bu istasyonlar 2011 ile 2018 yılları arasında yapılırken 2011 yılında yine dönemin Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yapılan Tarsus katı atık aktarma istasyonunun açılışını da MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli yapmıştı.

KOCAMAZ DÖNEMİNDE YAPILANLAR BÜYÜKŞEHİR’İN WEB TV’SİNDE GÖSTERİLİYOR!

Tüm bunların yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı sayfasında ve yine belediyenin Mersin Web TV adıyla yayın yapan Youtube kanalında 25 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan bu tesislerin 2018 yılı ve öncesinde yapıldığına dair videolar da bulunuyor. Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de Meclis toplantısında atık aktarma istasyonlarını kendi döneminde yapılmış gibi göstermesi Belediye’nin kendiyle çeliştiğini gözler önüne serdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle