Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’İN RESTİNİ, CUMHUR’CU MECLİS ÜYELERİ GÖREBİLECEK Mİ?

admin | 17 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan CHP’li Vahap Seçer’in işten çıkarılan işçiler hakkındaki sözleri, işlerini kaybeden tüm işçileri harekete geçirdi. İşten çıkarılan bazı işçiler Cumhur İttifakı Meclis üyelerinin haklarında tutulan tutanakların asılsız olduğunu rapor haline getirilerek, Meclis’e ve Başkan Seçer’e sunmalarını talep etti.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li yönetiminin, siyasi tercihleri nedeniyle işçi çıkardığı iddiaları Mersin gündemindeki sıcaklığını koruyor. Neredeyse hemen her gün işçiler, performans değerlendirmesi ve haklarında tutulan tutanaklar nedeniyle işini kaybediyor.

6 aydır gerçekleştirilen her Büyükşehir Meclis oturumunda AK Partili ve MHP’li Meclis üyeleri işçi kıyımı yapıldığını gündeme getirmişlerdi. Son meclis toplantısında CHP’li Başkan Vahap Seçer’in, işten çıkarılan işçilerin kesinlikle siyasi nedenlerle işten çıkarılmadıklarını savunarak, “Yanlış yapan personel olabilir. Yanlış yere işten çıkan personel olabilir. Ben uyarıları dikkate alıyorum. Aldığım kararlar, yaptığım icraatlar Mersin halkının zararına ise aldığım kararlar ayrımcılık ise bir zümreyi yok etmeye, rencide etmeye, ekmeğinden etmeye yönelik ise siz gelin karşımda durun ama bu şekilde değil. Lütfen gelen her bilgiyi doğru bilgi olarak kabul etmeyin, bunu benimle paylaşın. Eğer haksız yere çıkarılmış işçiler varsa bunu görüşelim, gereğini yaparız” resti işten çıkarılan işçileri harekete geçirdi.

İŞÇİLER SEÇER’İN RESTİNE KARŞILIK VERDİ: “HODRİ MEYDAN!” GÖZLER ŞİMDİ CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİNDE…

CHP’li Başkan Seçer’in sözleri üzerine Cumhur ittifakı meclis üyelerinden rapor hazırlamalarını talep eden bazı mağdur işçiler, “Her toplantıda konuşmak yetmiyor. Madem Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bizim çalışmadığımızı, siyaset yaptığımızı hatta daha da ileri giderek çalışmaları sabote ettiğimizi öne sürüyor, biz de Cumhur ittifakı meclis üyelerinden bizimle görüşerek haksızlığa uğradığımızı rapor halinde meclise sunmaları talep ediyoruz. Biz bu uydurma suçlamalarla iftiraya uğradığımızı ispat edebiliriz. Bu ispatımız da Meclis’e sunulsun, Başkan Seçer sözünü tutar mı tutmaz mı hepimiz görelim. MESKİ’de, Büyükşehir bünyesindeki şirketlerde ve Büyükşehir’de çalışan çok sayıda arkadaşımız iftiralarla işlerinden edildi. Biz sadece işimizi geri istiyoruz” açıklaması yaptılar.

ÇALIŞAN ANCAK MOBBİNGE UĞRAYAN İŞÇİLER DE RAPORA DAHİL EDİLSİN

Sansasyonel Haber’e konuşan bazı işçiler sadece işten çıkarılanlar için değil, siyasi görüşlerinden veya geçmiş dönemde işe alındıkları gerekçesiyle yoğun mobbinge uğrayan ve sürülen çalışanların da hazırlanacak bu rapora dahil edilmesi gerektiğini ifade ettiler.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle