Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’İN ATADIĞI KOORDİNATÖRÜN KENDİ YAPTIRDIĞI SİTEYE BÜYÜKŞEHİR’İN MALZEMELERİ VE İŞÇİLERİYLE PEYZAJ YAPTIRMASININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

admin | 28 Aralık 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve CHP’li Seçer’in yasal olmayan bir şekilde atadığı Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü Ali Boltaç’ın belediyenin peyzaj ekiplerini müteahhitliğini yaptığı kendi özel inşaatında kullandığı iddialarıyla ilgili şok görüntüler ortaya çıktı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Boltaç’ın belediyenin peyzaj ekiplerini özel işlerinde kullandığı iddiası Tarsus ve Mersin’i karıştırmıştı.

Belediyeye ait Orkide Kafenin tüm malzemelerinin Vahap Seçer’in şoförünün babasının işletmesine bedelsiz yollanmasının ardından bir skandal da Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü CHP’li meclis üyesi Ali Boltaç’ta patladı!

Tarsus’ta Ergenekon Mahallesi Konak Mevkii Olivia Park Sitesi’nin müteahhidi Ali Boltaç’ın kendisi. Sitenin inşaatı bitti. Sıra çevre düzenlemesine geldi. CHP’li Büyükşehir Meclis Üyesi Ali Boltac işin kolayını buldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerini gönderdi ve çevre düzenlemesini yaptırdı. Hem de beş kuruş harcamadan.  

Boltaç aynı zamanda Tarsus Çamlıyayla Koordinatörü. Belediyeye ait forklift, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait iki adet araç getirdikleri bitkileri ekipmanları ile birlikte çevre düzenlemesi yaptıkları görüntülerde ayan beyan ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜLER İÇİN VİDEOYA TIKLAYIN:

BOLTAÇLA İLGİLİ BU SKANDAL İLK DEĞİL!

Tarsus Devlet Parkı içerisinde bulunan Manas Gösteri Merkezi, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in atadığı Koordinatör Meclis Üyesi Ali Boltaç’ın talimatıyla yıkılmıştı. Manas Gösteri Merkezi’nde yer alan ve 400 bin TL’ye mal olan çelik konstrüksiyon demir profillerin de ihalesiz ve kayıtsız bir şekilde satıldığı iddia edildi. Tarsus kamuoyu bu büyük vurgun iddialarının ardından bir anda gözleri CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve O’nun atadığı Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü Ali Boltaç’a çevirdi. Tüm kamuoyu belediyenin malının kimlere peşkeş çekildiğinin bulunması için Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle