Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’E CHP ANKETÇİSİNDEN SOĞUK DUŞ: “SALGIN DÖNEMİNDE BAŞARILI OLAMADI!”

admin | 29 Temmuz 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Koronavirüs döneminde en başarılı belediye başkanlarının belirlendiği anketin sonuçları açıklandı. Anket sonuçlarına göre büyükşehirlerde ilk 10’da 5 CHP’li, 4 AK Partili, 1 MHP’li belediye başkanı bulunurken, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in bu listeye bile giremediği ortaya çıktı.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen SONAR Araştırma’nın Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanarak 20 büyükşehirde bin kişiyle yüz yüze gerçekleştirdiği ankette salgın döneminde belediyelerin hizmetlerinin başarı oranları yer alıyor. Her fırsatta Pandemi döneminde belediye olarak iyi bir sınav verdiğini savunan CHP’li Seçer’e Mersinliler’in cevabı da bu anket sonuçlarına göre sert oldu.

CHP’li Vahap Seçer’in ankette ilk 10’a bile giremediği ortaya çıktı. CHP’li Seçer,CHP kategorisinde de ilk 5’e giremedi.

SONAR’ın anketinden çıkan sonuçlara göre, koronavirüs salgını mücadelesinde en başarılı belediye başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan CHP’li Ekrem İmamoğlu olarak görüldü. İmamoğlu’nu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer takip etti.

Üçüncü sıraya Erzurum Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Sekmen, dördüncü sıraya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mansur Yavaş, beşinciliğe ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek yerleşti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle