Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ TEKLİF ETTİ, MHP’Lİ BAŞKAN YILMAZ KABUL ETTİ!

admin | 11 Haziran 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediyesi Haziran Ayı Meclis oturumunda söz alan CHP’li Meclis üyesi Hasan Özalp Önal’ın oturumları sosyal medya ve WEB TV’den canlı yayınlanma önerisi MHP’li Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz tarafından uygun görülerek, komisyona sevk edildi. CHP’liler ayrıca toplantıların Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki geniş salonda yapılması önerisi de Başkan Yılmaz tarafından olumlu karşılandı.

Toroslar Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı oturumu Belediye binasında gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hasan Özalp Önal, meclis oturumlarının Yunus Emre Kültür Merkezinde yapılması ve sosyal medya ile basından canlı olarak yayınlanması teklifinde bulundu. Teklifi olumlu bulan MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, öneriyi komisyona havale etti.

CHP’Lİ AKBAŞ: “İYİ PARTİLİ ÜYELERİN DE DESTEĞİYLE ÖNERGEMİZİ VERDİK”

Konu hakkında açıklama yapan CHP Toroslar İlçe Başkan Vekili Cumali Akbaş, “Pazartesi toplanan Toroslar Belediyesi Meclis toplantısında CHP grubu olarak İYİ Partili Meclis üyelerimizin de desteği ile Meclis toplantılarının Yunus Emre Kültür Merkezinde Yapılması ve Sosyal Medya ve basından Canlı olarak yayınlanması için Önergemizi verdik. Halkımızın bize ilettiği 5 konu hakkında da soru Önergelerimizi sunduk. Daha şeffaf, daha katılımcı, daha çağdaş ve daha güzel Toroslar için halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle