Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’İN HAKSIZ SÜRGÜNÜNE 2. VETO: 2 BÜROKRATA DAHA YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI

admin | 19 Mart 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önceki dönem bürokratlarına uyguladığı zulme Yargı dur çekmeye devam ediyor. Bugün 2 bürokratın daha yürütmeyi durdurma kararı alarak sürgün eziyeti sonlandığı bildirildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer’in işçilere ve önceki dönem bürokratlarına uyguladığı eziyete Yargı darbe üstüne darbe vuruyor. Yaklaşık 1 yıldır görevde bulunan CHP’li Vahap Seçer, yapamadığı hizmetler ve işçi kıyımlarıyla gündemden düşmüyordu.

Önceki dönemde görev yapan üst düzey bürokratları merkezden uzak ilçelere sürerek, mobbing uygulayan CHP’li Seçer’e Yargı’dan darbe üstüne darbe geliyor. Dün 2 bürokrat haksız sürgüne yürütmeyi durdurma kararı almış ve 30 gün içinde eski görev yerine dönmenin yolunu açmıştı.

Mersin 2. İdare Mahkemesi’nden 2 bürokrat için daha yürütmeyi durdurma kararı geldi. Büyükşehir Bürokratları Hasan Celal Taş’ın ve Arif Sayın’ın açtığı davanın sonuçlandığı ve 2. İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararı verdiği bildirildi. Taş ve Sayın’ın da 30 gün içinde eski görev yerlerine dönmesi bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’İN HAKSIZ SÜRGÜNÜNE 2. VETO: 2 BÜROKRATA DAHA YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI için 1 yorum

  1. […] BÜROKRATLAR DAVAYI KAZANDI, VAHAP SEÇER’E MOBBİNG DAVASI AÇIYORLAR! CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’İN HAKSIZ SÜRGÜNÜNE 2. VETO: 2 BÜROKRATA DAHA YÜRÜTMEYİ DURDURMA … SÜRGÜN’E İLK VETO GELDİ: BÜYÜKŞEHİR’DE 2 BÜROKRAT GÖREVE İADE EDİLECEK […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle