Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’DEN MOBBİNG… HAFTA SONU KAPALI OLAN HAL’DE KHK’LI BAZI PERSONELLERE BOŞ NÖBET TUTTURULDU

admin | 18 Ağustos 2019 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart’tan sonra işbaşına gelen CHP’li Büyükşehir yönetiminden yeni bir skandala daha imza atıldı. Mersin Hali’nde görevlendirilen KHK ile kadroya alınan personele mobbingin kralı uygulanmaya başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer işçi çıkarmayacağını her platformda dile getirse de yönetiminin yıldırma politikası hız kesmeden sürüyor.

Belediye iştiraklerinden Denizkızı A.Ş’de patlayan fişleme skandalının ardından bir skandal da Mersin Hali’nde patladı.

Geçtiğimiz dönem KHK ile kadroya alınan taşeron personelin bir kısmı Mersin Sebze Hali’nde görevlendirilmişti. Hafta içi ful mesai çalışan personele “gayrı resmi yollardan” yapılan mesai çağrısı şok yarattı. Hafta sonu kapalı olan Hal’de görevli olan personelden bazıları, Cuma günü akşam saatlerinde mesai bitiminde aranarak, Cumartesi günü işe çağrıldı. Herhangi resmi bir tebligat yapılmadan gerçekleşen davetin Hal’deki asil personelin değil de farklı birimlerden KHK ile kadroya alınan personellere yapılması tepki çekti.

Telefonla aranan personellere de gelmedikleri takdirde tutanak tutulacağının bildirilmesi de ayrı bir şok yarattı. Resmi bir tebligat yapılmadan tutanakla tehdit edilen bazı personellerin, hafta sonu kapalı olan Hal’de nöbete tabi tutulması, Seçer yönetiminin geçmiş dönem işe alınan personele uyguladığı mobbing olarak kayıtlara geçti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle