Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BOZDOĞAN’DAN KOPAN KOPANA: BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DA İSTİFA ETTİ

admin | 19 Kasım 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’la biri isim daha yollarını ayırdı. Tarsus Belediye Başkanlığı görevini yürüten Meclis Üyesi Ünzile Kuru, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın hem Büyükşehir yönetimiyle hem de örgütle bağı tek tek kopuyor. Kendi getirdiği danışmanlarının bile istifa etmesiyle yalnızlaşmayı sürdüren Bozdoğan’a bir istifa haberi de Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten CHP’li Büyükşehir ve Tarsus Belediye Meclis Üyesi Ünzile Kuru’dan geldi.

CHP’li Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru’nun, Başkan Yardımcılığı görevinden Bozdoğan’la yaşadığı “idari, ilkesel ve yöntem tercihlerindeki görüş ayrılıklarının giderilmez olduğu” gerekçesiyle istifa ettiği bildirildi.

İstifa dilekçesini Belediye Başkanlığına sunan Kuru, “31 Mart 2019 yerel seçimleri ile Tarsus’a yaşattığımız zaferin ardından CHP’den meclis üyesi olarak seçildim ve Tarsus Belediye Başkan yardımcılığı görevinde layık görüldüm. Aradan geçen 20 aylık süreçte birçok zorluğa rağmen görevimi, hem bulunduğum makama hem bana güvenenlere duyduğum sorumluluk gereği CHP ilkelerine bağlılıkla, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Ancak bugün geldiğimiz noktada; Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın idari, ilkesel ve yöntem tercihlerindeki görüş ayrılıklarının giderilemez olduğu konusundaki kanaatim ve bu görevi daha fazla devam ettirmemin mümkün olmadığına dair kararım netleşmiştir. Gözbebeğimiz, kadim kentimiz Tarsus’umuzun en iyi hizmetleri hak ettiğine ve gelecek aydınlık günlere ancak CHP belediyeciliği ilkeleri doğrultusunda taşınabileceğine inancım tamdır. Bu düşüncelerim gereği, Tarsus Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Tarsus Belediye Meclis Üyeliği ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevimi, layıkıyla ve sorumluluk bilinciyle yapmaya devam edeceğim” diyerek görevinden istifa etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle