Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BELEDİYEDEN CAMİ ÇIKIŞI ÇORBA İKRAMI!

admin | 08 Ocak 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ve her hafta bir camide gerçekleştirilen sabah çorbası cami cemaati tarafından beğeniyle karşılanırken, yaklaşık 2 haftadır dağıtılmaya başlanan çorbanın seçim malzemesi olarak kullanılmasına tepki verenler de oldu.

Mezitli Belediyesinin başlattığı yeni uygulama ile sabah namazı sonrası her hafta farklı bir cami çıkışında cemaate çorba dağıtılmaya başlandı. . Atatürk, Merkez ve Viranşehir Mahallesinde başlatılan sabah namazında çorba dağıtımı yoğun ilgiyle karşılandı.Sabah namazından sonrası Mezitli Belediyesi’nin sürprizi ile karşılaşan cami cemaati uygulamadan son derece memnun kaldı.Mezitli Müftülüğü ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen dağıtıma yoğun ilgi gösteren vatandaşlar,  özellikle havaların soğuk olduğu günlerde sıcak bir tas çorba ile ısınmalarını sağlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkürlerini ilettiler.

NAMAZ ÇIKIŞI CEMAATE SÜRPRİZ!

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyecilik denince ilk akla gelen isimlerden birisi olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Namaz çıkışı başkanımızın bu sürprizi bizi son derece mutlu etti. Sıcak çorba ve ekmeklerimizi dağıttılar. Soğuk havada sıcak bir çorba çok güzel oluyor. Allah razı olsun” dediler.

BAHAR’A KADAR SÜRECEK!

İmkanları ölçüsünde Mezitli’de yaşayan her vatandaşa ulaşmak istediklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’da, “Mezitli Müftülüğümüzle uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Belediyemizde kendilerini konuk ettik ve aylık toplantılarını belediye meclis salonunda gerçekleştirdiler. Kendilerine sunduğumuz, soğuk kış günlerinde sabah namazı çıkışında çorba dağıtımı fikrimizi de olumlu şekilde karşıladılar. Bir aydır her hafta bir mahalle camimizde çorba dağıtımı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve namaz sonrası yaptıkları dualar son derece anlamlı ve eşsiz. Havaların soğuk gittiği kış mevsimi boyunca bu uygulamamız devam edecek” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle