Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BAŞARIR DA TEST YAPTIRDI… İŞTE BAŞARIR’IN TEST SONUCU!

admin | 22 Haziran 2020 | Gündem, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Ali Mahir Başarır’ın da korona virüs testleri pozitif çıkan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın ardından test yaptırmaya gittiği ve sonuçlarının da çıktığı bildirildi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın COVİD-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından Bozdoğan’la yakın zamanda temasta bulunan kişiler de endişeye kapılmıştı. 3 gün öne Bozdoğan’la yoğun vakit geçiren CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da risk altındaydı.

CHP’Lİ BAŞARIR TEST İÇİN ÜNİVERSİTEYE KOŞTU

Bodoğan’ın koronaya yakalandığını duyar duymaz Ali Mahir Başarır’ın Mersin Üniversitesi’ne gittiği kaydedildi. CHP’li Ali Mahir Başarır’ın da Üniversite Hastanesi’nde yaptırdığı testlerin sonuçlarının da çıktığı bildirildi. Başarır’ın COVİD-19 testinin negatif sonuçlandığı açıklandı.

HİJYENE DİKKAT EDİYORUZ!

Test sonucunun ardından açıklama yapan Başarır, “Tüm çalışmalarımızda hijyen kurallarına dikkat ediyor ve halkımızın sağlığını tehlikeye atacak durumlardan kaçınıyoruz” dedi. Bu arada Başarır’la beraber danışmanlarının da tesst yaptoırdığı, onların da testlerinin negatif çıktığı öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle