Hoşgeldiniz  

CHP MERSİN’DE FLAŞ GELİŞME… İL YÖNETİMİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİNİ ANKARA’YA YOLLADI!

admin | 15 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın talimatı üzerine Mersin için 13 milletvekili ismi il yönetiminde oylanarak, Ankara’ya gönderildi. Listenin ortaya çıkmasıyla CHP Mersin karıştı.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – 24 Haziran seçimlerinde süre sıkıntısı nedeniyle önseçim yapamayan CHP’de adaylar merkez yoklamasıyla belirlenecek. Bu konuda CHP Genel Merkezi de çalışmalarını hızlandırdı.

 

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Genel Sekreter Akif Hamzaçebi imzalı talimatta, il, ilçe, kadın ve gençlik kollarından Mersin için 13 milletvekili adayının oylanarak kapalı zarfta Ankara’ya ulaştırılması istendi.

 

Geçtiğimiz akşam toplanan CHP Mersin İl Yönetimi de bu talimat doğrultusunda harekete geçti. İl Yönetimince yapılan oylamanın ardından listenin şu isimlerden oluştuğu iddia edildi:

 

1-Fuat Bora Yorulmaz 21 Oy

2-Mustafa Baysan 18 Oy

3-Ali Kırbıyık 16 Oy

4-Hidayet Oğuz 15 Oy

5-Adnan Gündoğdu 14 Oy

6-Necmi Doğan 14 Oy

7-Durmuş Fikri Sağlar 13 Oy

8-Dilara Özkılınç 12 Oy

9-Celal Çelik 11 Oy

10-Kenan Hazar 10 Oy

11-Alptekin Eser 9 Oy

12-Nevin Zaimoğlu 8 Oy

13-Aycan Akdoğan 7 Oy

 

“BU LİSTEYLE YÜZDE 64 VE 7 MİLLETVEKİLİ ANCA HAYAL OLUR!”

 

Toplam 54 aday adayının bulunduğu Mersin’de, il yönetiminin oylamasının ardından oluşan listenin duyulması CHP Mersin’de şok yarattı.

 

Listeyi değerlendiren Mersinli CHP’liler, “54 aday adayımız da birbirinden değerli arkadaşlarımız. Ancak ortaya çıkan bu tablo referandumda yüzde 64 Hayır alınan Mersin’de aynı başarıyı alabilir mi, İl Başkanı Adil Aktay’ın daha önce de dile getirdiği 7 milletvekili hedefini tutturabilir mi bu zor görünüyor. Daha güçlü, daha işlevsel, Mersin’in geneline daha etkili biçimde hitap edebilecek bir listeyi Mersin il yönetiminin oluşturamadığı görülüyor. Genel Merkez’in Mersin genelini düşünerek daha işlevsel bir liste hazırlayacağını umuyoruz” görüşünde birleştiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle