Hoşgeldiniz  

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU MERSİN’DE NARENCİYE ÇALIŞTAYI’NA KATILDI

admin | 02 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de CHP tarafından, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla “Narenciye Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştay basına kapalı gerçekleşti.

CHP Mersin İl Başkanlığı’nca, merkez Yenişehir ilçesindeki Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen çalıştay, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kılıçdaroğlu, basına kapalı gerçekleştirilen etkinlikte üreticiler, üretici birlikleri ve meslek odalarının temsilcileriyle görüştü. Çalıştayın ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, basın toplantısı gerçekleştirdi. Budak, kentin en önemli narenciye üretim yerlerinden biri olduğunu ifade ederek, Mersin’in tüm tarım bileşenleriyle sorunların ve çözümlerinin görüşüldüğünü aktardı.

 

Dün gece Mersin’e gelen CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde verdiği talimatla CHP’nin İstanbul’daki il ve ilçe kongreleri durdurdu. CHP İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıklarını gönderilen yazıyla, 3 Şubat’ta başlatılan kongreler sürecinin durdurulduğu belirtildi.

 

İMZALI YAZI İL VE İLÇE BAŞKANLIKLARINA GÖNDERİLDİ

 

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzalı yazıda, “CHP İstanbul il ve ilçelerinde yapılacak olan, il-ilçe olağan genel kongreleri dahil kongre süreci durdurulmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı doğrultusunda, kongre sürecinin durdurulması ile ilgili gerekli işlemlerin yapılması hususunu bilgilerinize arz ederiz” denildi.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle