Hoşgeldiniz  

ÇAĞLAYAN’IN HEDEFİNDE SALT’IN KRİPTOLARI MI VAR?

admin | 07 Şubat 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Şehir Hastanesi’nin açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın heyetinde yer alan Ekonomi eski Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan’ın referandum süreci boyunca Mersin’de çalışma yapacağı öne sürüldü.

caglayanmersinkriptofetomekin

Sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan, 17-25 Aralık FETÖ darbe girişimi sonrasında siyasi hayatına ara vermek zorunda kalmıştı. Uzun bir inziva dönemi sonrasında Çağlayan, deyim yerindeyse sahalara tekrar döndü. Mersin Şehir Hastanesi’nin açılış programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Mersin’e gelen Zafer Çağlayan’ın, Cumhurbaşkanı’nın direktifi doğrultusunda referandum süreci boyunca Mersin’e üs kuracağı ve Mersin’de çalışacağı öne sürüldü.

 

Mersin’de ekibiyle bir araya geldiği öne sürülen Çağlayan’ın, burada “Referandumda sahaya inmeye hazır olun” dediği iddia edildi.

 

REFERANDUM BAHANE FETÖ’YÜ ÇÖKERTMEK ŞAHANE

 

Zafer Çağlayan’ın siyasete Mersin’de yeniden aktif bir şekilde hazırlanmasında önemli bir ayrıntı daha dikkat çekiyor.

 

FETÖ’den en ağır zararı gören isimlerin başında gelen Çağlayan’ın, buradaki FETÖ yapılanmasıyla da özel olarak ilgileneceği iddiası kulislere bomba gibi düştü. Çağlayan’a yakın kaynaklar, 17-25 Aralık sürecinde özellikle FETÖ’ye destek çıkarak Eski Bakana zarar veren Mersin ekibinin ortaya çıkarılması için Çağlayan’ın çalışmalar yapacağını da ileri sürdüler. 17-25 Aralık döneminin Ak Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt’ın tutuklanmasının ardından Salt ve Salt’ın FETÖ ekibinin tam anlamıyla çökertilmesi için Çağlayan’ın uğraş vereceği iddia edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle