Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR’İN ALDIĞI KARAR BANKALARA İLETİLMEDİ… 3 AYLIK ERTELEME DEDİLER ÇATIR ÇATIR TAHSİLATIN ÖNÜNÜ AÇTILAR

admin | 25 Mayıs 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz hafta sonu olağanüstü gerçekleştirilen büyükşehir meclis oturumunda alınan MESKİ ödemelerinin 3 ay faizsiz ertelenmesi kararının bankalara gönderilmediği ortaya çıktı. Yüksek meblağlardaki su faturalarının otomatik ödeme talimatı bulunan bankalardan günü gününe tahsil edilmesi tepki çekti.

Mersn Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağanüstü meclis oturumunda korona virüs salgını nedeniyle yaşanan olumsuzlukların sosyal hayata etkisinin azaltılması için alınan MESKİ faturalarının 3 ay faizsiz ertelenmesi kararının bankalara gönderilmediği ortaya çıktı. Bu nedenle mağduriyet yaşayan vatandaşlar, otomatik ödeme nedeniyle hesaptan yüksek meblağlardaki su faturalarının günü gününe çekilmesinin sıkıntısını yaşadığı kaydedildi.

Mersinli vatandaşlar, koronalı günlerde inanılmaz derecede yüksek meblağlarda gelen su faturalarının şokunu yaşarken, bankalara aldığı erteleme kararını tebliğ etmeyen Büyükşehir nedeniyle de yüksek ücretli bu faturaların tahsil edilmesiyle ayrı bir şok yaşadı.

Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Hamama gelmeyen su faturasına mı yanayım, bankaların dakikasında bu saçma sapan nereden çıktığı belli olmayan bu faturaları tahsil etmesine mi yanayım. Teşekkürler Mersin Belediyesi, her şey çok güzel oluyor” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle