Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ BİR HURDA SKANDALI DAHA… VİNİLLERİN TAKILDIĞI LEVHALARIN DA ÜFÜRÜLDÜĞÜ HABERİ PATLADI

admin | 17 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediyesi yönetiminin Manas Gösteri Merkezi’ndeki 400 bin TL’lik hurdaların yok edilmesiyle ilgili suskunluğunu korurken, yeni bir hurda skandalı daha patladı.

CHP’li Menemen Belediyesi’nde yaşanan ve Savcılar tarafından ortaya çıkarılan hurda vurgununun bir benzerinin de Tarsus’ta yaşandığı iddiası şok yaratmıştı. Tarsus Devlet Parkı içerisinde bulunan Manas Gösteri Merkezi, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in atadığı Koordinatör Meclis Üyesi Ali Boltaç’ın talimatıyla yıkılmış, Manas Gösteri Merkezi’nde yer alan ve 400 bin TL’ye mal olan çelik konstrüksiyon demir profillerin de ihalesiz ve kayıtsız bir şekilde satıldığı iddia edilmişti.

YENİ SKANDAL YİNE TARSUS’TA PATLADI

Mülkiye müfettişlerinin inceleme konusu arasında yer alan kayıp hurdaların Manas Gösteri Merkeziyle sınırlı kalmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hem önceki dönem hem de bu yeni dönemde yaptırılan Belediye çalışma levhalarının ilk olarak Asfalt Şantiyesindeki hurdalıkta toplandığı ardından yine Büyükşehir’e ait Tarsus Gösteri Merkezi’nde toplanarak hurdacıya satıldığı iddia edildi. Bu satışın da encümen ya da meclis kararı olmadan ve MKE’den habersiz yapıldığı öne sürüldü.

ORTAYA ÇIKAN GÖRÜNTÜLER ŞOK YARATTI

Viniller için yaptırılan levhaların üstüne yeni viniller yapıştırılmadan, kullanılabilirlik derecesine bakılmadan hepsine hurda muamelesi çekilmesi şok yaratırken, kuruma kayıtlı bu hurdaların kayıtsız bir şekilde piyasaya satılması ve parasının kimlerin cebine girdiği kamuoyunca merakla takip ediliyor.

İŞTE O ŞOK GÖRÜNTÜLER:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle