Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞOK PERSONEL ALIMI… 537 KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİNE SEVK EDİLİRKEN 55 YENİ PERSONEL DAHA ALIYOR!

admin | 12 Şubat 2021 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Pandemi dolayısıyla 537 işçisini kısa çalışma ödeneğine sevk ederek, kurumla bağını koparan CHP’li Seçer yönetiminin bugün 55 personelin alımı için başvuruları toplaması kurum içinde yaşanan gerginliği arttırdı.

Göreve geldiği günden bu yana önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar işçilere uyguladığı mobbing ve 2 binden fazla personelin haksız ve hukuksuz bir biçimde işlerini kaybetmesiyle başlayan süreç, son olarak 537 personelin kısa çalışma ödeneğine sevk edilmesiyle personel üzerindeki gerginliğin zirve yapmasına neden olmuştu.

İşten çıkarılan bir personelin Taş Bina’ya gerçekleştirdiği menfur saldırının ardından Meclis oturumunda açıklama yapan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Valiliği hedef alarak “Valiliğin tutumu dolayısıyla saldırganlara güven verdiği” iftirası da kamuoyunda büyük tepki çekmişti.

İŞÇİYİ TAHRİK ETMEYİ SÜRDÜRÜYOR… ŞİMDİ DE 55 PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURULARI AÇTI!

Yaşanan bu gerginliğin üstüne tansiyonu düşürmek yerine tırmandırmayı tercih eden CHP’li Seçer yönetiminin son işçi hamlesi Mersin kamuoyunca tepkiyle karşılandı.

Mersin Büyükşehir’in iştiraklerinden olan İmar A.Ş., bugün 55 yeni personel alımı için başvuruları tamamladı.

Pandemi döneminde yaşanan ekonomik sıkıntıları bahane ederek, 537 kişiyi kısa çalışma ödeneğine sevk eden CHP’li Seçer’in bu yeni alım hamlesi de kurumdaki gerginliği arttırırken, personel çıkarmaların ve mobbingin siyasi olduğu yorumlarını da güçlendirdi.

İŞTE 55 YENİ PERSONEL ALIM İLANLARI:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞOK PERSONEL ALIMI… 537 KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİNE SEVK EDİLİRKEN 55 YENİ PERSONEL DAHA ALIYOR! için 2 Yorum

  1. Mehmet dedi ki:

    Bu işçileri işkur aracılığıyla alıyorlarsa peki kısa çalışma ödeneğine gönderdikleri işçilerin işkur incelemesi neden halen devam ediyor sormuyor mu büyükşehir belediyesine sen hem personelini gönderiyorsun hemde yeni personel alıyorsun nasıl oluyorda halen red vermiyor

  2. Engin erdogan dedi ki:

    Hani bütçesi yoktu maaşların ödemesini kendi başkanlık maaşından mi yapacak🤭😁

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle