Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR ÖNÜNDE İŞTEN ÇIKARILDIĞI İÇİN EYLEM YAPAN İŞÇİ KONUŞTU: “CHP’Lİ OLMADIĞIM İÇİN ÇIKARTILDIM!”

admin | 16 Mayıs 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün Taş Bina’nın önüne gelerek Büyükşehir tarafından gönderilen erzak kolisini fırlatarak isyan eden Ufuk Eser konuştu: “14 yıllık emeğimi çaldılar. Beni CHP’li olmadığım için işten çıkarttılar!”

19 Aralık’ta performans düşüklüğü bahanesiyle işten çıkartılan Ufuk Eser, Büyükşehir tarafından kendisine gönderilen erzak kolisini Taş Bina’ya fırlatarak bir anda gündem olmuştu. Yüzde 100 görme engelli olan 2 çocuğunu da yanına alan Ufuk Eser, “Benim 14 yıllık emeğimi ayaklar altına aldın. Şimdi bana yardım kolisi mi gönderiyorsun? Benim ekmeğimle oynadın. Yazıklar olsun sana” diyerek gelen koliyi belediyenin kapısına doğru fırlatmıştı.

SEÇER’LE GÖRÜŞTÜRMEK İSTEYENLERE TEPKİ: “YOK ABİ, BENİM GÖRÜŞMEYE İHTİYACIM YOK!”

Taş Bina’dan eylemci işçi Ufuk Eser’i sakinleştirerek, CHP’li Vahap Seçer’le görüştürmek isteyen belediye çalışanlarına da tepki gösteren Ufuk Eser, “Yok abi, beni bırakın. Ben görüşmem onunla. Kılıçdaroğlu’na kadar gittim, benimle görüşmedi. Ben yardım istemiyorum, benim emeğimi çaldı. Kimseyle görüşmeye ihtiyacım yok” demişti.

MAĞDUR İŞÇİ KONUŞTU: “BANA CHP’Lİ DEĞİLSİN DEDİLER, İŞTEN ÇIKARTTILAR!”

Gösterdiği tepkiyle bir anda ülke gündemine oturan mağdur işçi Ufuk Eser, facebook hesabı Çukurova Ses’e konuştu. Çocuklarının yüzde 100 görme engelli olduğunu kaydeden Eser, “Ben 14 yıldır çalışmaktaydım. Beni performans düşüklüğü bahanesiyle işten çıkardılar. Bugüne kadar alın terimle hakkımda herhangi bir tutanak tutulmadan tam 14 yıldır çalıştım. Bana CHP’li değilsin diyerek işten çıkarttılar. Bütün yetkililere sesleniyorum, ben 14 yıl alın terimi dökerek namusum ve şerefimle çalıştım” açıklaması yaptı.  

İŞTE O ŞOK YARATAN ANLAR:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle