Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR, CHP’NİN ARKA BAHÇESİ OLDU: GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI DA İŞE ALINDI!

admin | 13 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer önceki dönem işe alınan milliyetçi/muhafazakar işçileri kıyımdan geçirmeyi sürdürürken, Büyükşehir kadrolarını da CHP ve ittifak yaptığı HDP’lilerle doldurmayı sürdürüyor.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in işçi kıyımı 3 binlere yaklaştı. Kendi kadrolarına yer açmak için önceki dönemde işe alınan işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden eden CHP’li Seçer yönetimi, boşalan yerlere de CHP’li ve HDP’li isimleri doldurmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz ay gerçekleşen meclis oturumunda Ülkü Ocaklarını hedef alan CHP’li Seçer, Ülkücü kökenli işçileri işlerinden etmeyi her geçen gün dozunu arttırarak sürdürüyor.

“Büyükşehir’i MHP’nin arka bahçesine çevirmişsiniz” diyerek önceki dönem kadrolarıyla uğraşmayı sürdüreceğini işaret eden CHP’li Seçer, son kadrolaşmasıyla Büyükşehir’i CHP’nin arka bahçesine çevirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Tarih bölümü mezunu CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer’i işe alan CHP’li Vahap Seçer, partili kadrolaşmasını üst seviyede sürdürüyor.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle