Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR AKARYAKIT İHALESİYLE İLGİLİ ŞOK İDDİA: “HIRSIZLIK KOLAY YAPILSIN DİYE…”

admin | 26 Mart 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili iddialarını sürdüren Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, bugünkü yazısında akaryakıt ihalesini değerlendirirken, AK Parti İl Yönetimini de topa tuttu.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in skandal uygulamaları ulusal basındaki yerini korumayı sürdürüyor. Sabah GazetesiKöşe Yazarı Ersin Ramoğlu da bugünkü yazısında CHP’li Mersin Büyükşehir Yönetimi için yine şok iddialar ortaya attı.

CHP’li Vahap Seçer’in HDP ve PKK’lıları belediyeye doldurduğunu öne süren Ramoğlu, bu noktada sessiz kalan AK Parti İl Yönetimini de topa tuttu. Ramoğlu, “FETÖ’den kalan boşluğu HDPKK’lılar doldurdu… Milleti yokuşa sürenler bunlardır. Başkan Erdoğan’a laf edenlerde… Bunlara ses çıkaran yok maalesef! Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Makine İkmal’in başına getirdiği HDP’li Sabahat Aslan azılı bir Reis düşmanıdır… AK Partililere eziyet ediyor! Maalesef il teşkilatı da seyrediyor!” dedi.

“MERSİN’DE OLANLAR HOŞ DEĞİL, AK PARTİ’NİN SESSİZ KALMASI DA…”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği akaryakıt ihalesi ile ilgili de iddialar ortaya atan Ersin Ramoğlu, “Geçtiğimiz günlerde Mersin belediyesinin yakıt ihalesi vardı… Hırsızlığa açık bir sonuçla bitti ihale… O kadar yazdık durduk! Başkan Seçer taşıt tanımayı kaldırdı! Hırsızlık kolay yapılsın diye… Şimdiki rakam 65 milyon… Gerisi de gelecek! Yakıt parası dağa gidecek! Mersin’de olanlar hoş değil! Teşkilatın sesinin çıkmaması da!” diyerek ihaleye dikkat çekti.

İŞTE RAMOĞLU’NUN ŞOK YARATAN YAZISININ TAMAMI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle