Hoşgeldiniz  

BUGÜN GÜNLERDEN TARSUS… FENERBAHÇE, MERSİN’DE TARSUS MAÇINI BEKLEMEYE BAŞLADI

admin | 30 Ekim 2019 | Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda karşılaşacağı 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu maçı için Mersin’e dün akşam saatlerinde geldi. Kamp yapacağı otelde Fenerbahçe Futbol Takımı, maç saatini beklemeye başladı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu maçında, deplasmanda TFF 2. Lig temsilcisi Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak. Bugün Mersin Stadı’nda oynanacak maç, saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma A Spor’dan ekranlara gelecek. Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Organizasyona bu turdan dahil olan sarı-lacivertli takım, Türkiye Kupası’ndaki ilk maçında Mersin temsilcisine konuk olacak. Tarsus İdman Yurdu, 3. eleme turundan girdiği kupada, TFF 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği’ni saf dışı bırakarak 4. tura yükselmişti.

Karşılaşmayı kazanan takım, adını 5. tura yazdıracak.

FENERBAHÇE MERSİN’E GELDİ

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda karşılaşacağı 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu maçı için Mersin’e dün akşam saatlerinde geldi.

Hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladıktan sonra Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkan uçakla Adana’ya giden Fenerbahçe kafilesi, oradan da karayolu ile Mersin’e geçti.

Kamp yapacağı otele varan Fenerbahçe takımı, maç saatini beklemeye başladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle