Hoşgeldiniz  

BOZDOĞAN’LA İLGİLİ BOMBA İDDİA ULUSAL MEDYAYA DÜŞTÜ… TARSUS BELEDİYE BAŞKANININ EVLİLİK DIŞI İLİŞKİSİ VE O İLİŞKİDEN BİR ÇOCUĞU MU VAR?

admin | 22 Şubat 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2019 yılında, CHP adayı olarak girdiği seçimleri kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Dr. Haluk Bozdoğan’ı zor günler bekliyor. Hakkındaki, evlilik dışı “yasak aşk” ilişkisi ve bu ilişkiden bir bebeği olduğu iddialarını göğüsleyebilecek mi? CHP Genel Merkezi ise, bu olayın partiye zarar vermeden bir an önce kapatılması için devreye girmeye hazırlanıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan hakkında yayılan dedikodu, eğer gerçek çıkarsa, CHP Genel Merkezin başını epeyi ağrıtacak gibi görünüyor.

İstanbul merkezli ulusal haber sitesi tum-haberler.com’un haberi Tarsus’ta bomba etkisi yarattı.

BOZDOĞAN’IN EVLİLİK DIŞI İLİŞKİSİ

Tum-haberler.com’un haberine göre, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın evlilik dışı bir “yasak aşk” ilişkisi vardı. Ancak, Bozdoğan’ın bu ilişkisine sahip çıkmaması, hatta mağdur duruma sürüklenmesine seyirci kalması nedeniyle, şimdi epeyi zorlanacağı bir durumla karşı karşıya kalmıştı. Geçen hafta, Ankara’ya giderek CHP Genel Merkezi’nde en üst düzeyde yetkililerle görüşüp, konumunu, durumunu ve mağduriyetini anlatan “yasak aşk”, yöneticilerden bir çözüm bulunmasını istiyordu.

BOZDOĞAN’IN EVLİLİK DIŞI ÇOCUĞU MU VAR?

Bozdoğan’ın “Yasak aşk”ının bir de önemli iddiası vardı. Bu ilişkiden bir de bebeği olmuştu. Ancak, Dr. Bozdoğan kendisine sahip çıkmadığı gibi, babası olduğu bebeği de ortada bırakmıştı! “Yasak aşk”‘ın CHP Genel Merkez yöneticilerinden talebi ise, Dr. Bozdoğan’ın evladına sahip çıkması ve babalık görevlerini yerine getirmesiydi!

SEYİT TORUN TARSUS’A GİDECEK!

Ankara’da konuyla ilgil görüştüğümüz CHP Genel Merkezi yöneticileri, bu konu hakkında yorum yapmak istemediler. Ancak, CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Perşembe günü, Tarsus’a giderek, sorunu yerinde çözmek için girişimlerde bulunacak.

Kaynak: tum-haberler.com

İŞTE O HABER:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle