Hoşgeldiniz  

BOZDOĞAN’A SEÇER’DEN MESAJ: “HEPİMİZ CHP MARKASIYLA SEÇİLDİK. KİMSE KENDİNİ ALEM-İ CİHAN SANMASIN!”

admin | 13 Ağustos 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bayramlaşma programında partisinin Tarsus ilçe örgütüyle bir araya gelen CHP’li Vahap Seçer, 31 Mart’tan beri ilçe örgütüyle sıkıntı yaşayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a mesajı verdi: “Kimse kendini alem-i cihan zannetmesin. Cumhuriyet Halk Partisi markasıyla herkes belediye başkanı seçildi. Vahap Seçer de bunun içinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı da, Ankara’da, Adana’da, Hatay’ı da; 251 belediye başkanı da!”

CHP il yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekilleri Tarsus ilçe örgütüyle bayramlaşma programında buluştu.

Tarsus’taki bayramlaşma programına İl Başkanı Adil Aktay, il ve ilçe yöneticileri, Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz ve partililer katıldı.

Bayramlaşma programına 31 Mart yerel seçimlerinden beri ilçe örgütüyle sıkıntı yaşayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan da katıldı.

“KİMSE KENDİNİ ALEM-İ CİHAN ZANNETMESİN!”

Programda konuşan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, isim vermeden Tarsus Belediye Başkanı’na CHP mesajı verdi.

Seçer, “251 Belediye Başkanımız var. Afyon’daki toplantıda ön plana çıkanda buydu. Hatırlatılan şey “Herkes sorumluluğunun farkında mı?” oldu. “Siz sadece bir Belediye Başkanı değilsiniz, Türkiye’nin kaderinin belirliyorsunuz, halk size şans verdi. Sakın edepsizlik yapmayın, hırsızlık yapmayın, namussuzluk yapmayın, bizim başımızı öne eğmeyin” mesajı verildi. Zaten bunu yapacak kişi de bizden değildir, bu vücutta O’nu atacaktır. Seçimler üzerinden 4 ay geçti. Kimse kendini alem-i cihan zannetmesin. Cumhuriyet Halk Partisi markasıyla herkes belediye başkanı seçildi. Vahap Seçer de bunun içinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı da, Ankara’da, Adana’da, Hatay’ı da; 251 belediye başkanı da. Burada hemfikir olalım. Zor koşullardan geçerken, yine böyle enerjimizi alacak bazı hamleler içerisinde olmamamız lazım. Bizler hem hayatta tecrübeliyiz, hem siyasette tecrübeliyiz, hem Türkiye sorunlarını biliyoruz, siyasetin nasıl yapılacağını da biliyoruz. Bunlar çok önemli kazanımlardır. Biz bunları dibine kadar partimiz adına, Mersin adına, ülkemiz adına doğru bir şekilde kullanmak zorundayız” diyerek örgütle sıkıntı yaşayan Bozdoğan’a gönderme yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle