Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİA: CHP’Lİ SEÇER’İN OĞLU MEKAN BASTI!

admin | 18 Ekim 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in oğlu olduğu öne sürülen bir kişinin bir bara zorla girmeye çalıştığı, içeri alınmayınca mekanı arkadaşlarıyla bastığı iddiası Mersin’de bomba etkisi yarattı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, işçi kıyımı ve hizmetsizliğiyle ülkede gündem olmayı sürdürürken, birebirhaber.net’te yayınlanan bir haber Mersin’i salladı.

Birebir Haber İnternet Sitesinin gündeme getirdiği habere göre, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in oğlu olduğu iddia edilen bir kişinin Mersin’de bulunan bir bara girmeye çalışması olay oldu.

“SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ?”

İddialara göre Seçer’in oğlu bara girmeye çalıştıysa da bar çalışanları tarafından engellendi. Bar çalışanlarına yönelik tehditler savuran oğul Seçer’in, bardan ayrıldığı; ancak kısa süre sonra yeniden bara geldiği bildirildi.

Oğul Seçer’in bara bir grup arkadaşıyla geldiği ve olay çıkardığı iddia edildi. Küfür ve hakaretlerin havada uçuştuğu olayda ‘’Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?’’ sözleriyle oğul Seçer’in bağırdığı ve bar çalışanlarını tehdit ettiği iddia edildi.

“DAĞ BAŞI MI BURASI?”

Bar çalışanları yaşanan duruma isyan ederek ‘’kimin oğlu olursa olsun, biz ekmeğimiz için çalışıyoruz, dağ başı mı burası, bize hem hakaret edildi hem de bazı arkadaşlarımız darp edildi’’ şeklinde açıklamalarda bulundular.

Konuyla ilgili Vahap Seçer’in nasıl bir açıklama yapacağı merak edilirken bar çalışanlarının konuyu yargıya taşıyacakları öne sürüldü.

Kaynak: birebirhaber.net

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle